Click & Collect. Bestel via de website, haal je bestelling op en reken af in de winkel.
Bij een minimale bestelling vanaf 15 euro, 1,50 euro korting. (alleen bij click & collect bestellingen)
(deze actie loopt tot 28 februari 2024)

12 pakjes GOLOKA Raku (Grounding)

12 pakjes GOLOKA Raku Reiki (Grounding)

12 pakjes GOLOKA Raku Reiki (Grounding)
De mysterieuze geur van het Verre Oosten. REI (ray) KI (kee) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, Alwetende. Het is de adem, levenskracht van de vitale stralingsenergie.

GOLOKA
€ 15,96
Levertijd 5 - 10 werkdagen
8906051432369

Meer informatie

Raku is de vijfde van de Reiki Symbolen. Raku maakt het mogelijk het aura te openen. Het is hierbij belangrijk dat als je de Raku opent, je na afloop van de behandeling deze ook weer sluit. Doe je dit niet dan zal de ontvanger energetisch open blijven staan. REI (ray) KI (kee) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, Alwetende. Het is de adem, levenskracht van de vitale stralingsenergie. Goloka brengt de traditionele Indiase wierook naar je toe om het welzijn te bevorderen en je gemoedstoestand te verminderen om eenheid met het goddelijke zelf te ervaren. Steek deze speciale wierook aan en ervaar GELUKZALIGHEID.

Goloka wierookstokjes zijn met de hand gerold volgens de traditionele Masale methode en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals specerijen, aromatische kruiden en oliën. Onze unieke traditionele blends verzekeren de beste geur, die u direct zal bevallen. Deze wierook kan heel goed gebruikt worden bij een meditatie of een therapeutische behandeling.

12 pakjes GOLOKA Raku (Grounding)
Inhoud per doos: 12 doosjes wierook a 15 gram (ongeveer 180 stokjes)
Inhoud per pakje: 15 gram (ongeveer 15 stokjes)
Uit: Bangalore (India)
Sai Baba Goloka