Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Basilicum etherische olie (10ml)

Basilicum etherische olie 10ml

Basilicum etherische olie 10ml
Basilicum olie helpt o.a. bij insectensteken, spierpijn, migraine. Tegen stress en vermoeidheid.

Merlijn Wellness
€ 6,99
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

8719632590026

Meer informatie

Basilicum wordt o.a. gebruikt voor het bevorderen van de melkafscheiding bij borstvoeding. Andere aromatherapeutische toepassingen zijn het behandelen van: insectensteken, jicht, spierpijn, krampen, reuma, bronchitis, oorpijn, sinusitis, hoesten, aften, buikpijn, wratten, vette huid, niet goed doorzettende menstruatie, reukzin verlies, migraine, nervositeit, prikkelbaarheid, slapeloosheid, stress en vermoeidheid, verminderde eetlust, duizeligheid, blaas- en nierklachten, krampen. Ook is Basilicum wond helend en stimuleert de spijsvertering en bloedcirculatie.

Psychologisch: Het Basilicumtype moet leren een evenwicht te vinden tussen gevoelens en gedachten. Hij is vaak onderhevig aan onderdrukte gevoelens die zich uiten in emotionele spanningen.

De olie ontspant de zenuwen en heeft een kalmerende invloed op angst en stress. Hij geeft rust aan uitgeputte, zwakke en hysterische personen. Basilicum brengt vrede en verdrijft negatieve gedachten. Bij verdampen in een aromalamp rustgevende werking bij ADD.

Basilicum etherische olie
Inhoud: 10ml
Merk: Merlijn Wellness