Toermalijn zwart ketting

Toermalijn zwart ketting

Toermalijn zwart ketting
Deze steen werkt aardend en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam, hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades.

NewAge Esoteric Gifts
€ 9,95
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

636228

Meer informatie

De zwarte toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking. Deze steen aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. 

Toermalijn zwart ketting
Afmeting steen: ongeveer 1-2cm
Sterrenbeeld: Weegschaal & Schorpioen & Steenbok
Chakra: 1ste chakra
Kleur: zwart
Hanger wordt geleverd inclusief zwart koord

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!