• -€ 2,00
Fluoriet piramide (4cm)
Fluoriet piramide (4cm)
Fluoriet piramide (4cm)
Fluoriet piramide (4cm)

Fluoriet piramide (4cm)

Fluoriet piramide (4cm)
Een prachtige piramide van fluoriet. De fluoriet zorgt voor stabiliteit en geeft inzicht.

NewAge Esoteric Gifts
€ 22,95
€ 20,95 € 2,00 korting
Bestelbaar (levertijd 25 dagen)
672040

Meer informatie

Een prachtige piramide van fluoriet. De fluoriet zorgt voor stabiliteit en geeft inzicht

De fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in je leven. Geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Fluoriet heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma.

Het gebruik van een piramide is krachtig om met energieën te werken. Vanuit de top wordt er energie uit de kosmos verzameld en afgegeven via de onderkant van de piramide.

Fluoriet piramide (4cm)
Afmeting: circa 4cm x 4cm
Chakra: 3e chakra, 4e chakra, 6e chakra & 7e chakra

Het geleverde exemplaar kan, omdat het een natuurproduct is, afwijken van de getoonde afbeelding.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!