Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur

  • Nieuw

Goloka Reed Diffuser White Musk

Goloka Reed Diffuser White Musk
Een heerlijke geurverspreider met bamboestokjes die de geurolie verspreidt in woon- of werkruimte. De geur van witte musk wordt vaak omschreven als zacht, warm en sensueel. Witte musk wordt geassocieerd met spiritualiteit en is populair in aromatherapie en meditatie. 

GOLOKA
€ 7,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
8904367809561

Meer informatie

Een reed diffuser is een geurverspreider die gebruikmaakt van bamboestokken om geurige olie in de lucht te verspreiden. De bamboestokjes worden in een fles met geurige olie geplaatst, waardoor ze de geur opnemen en deze langzaam vrijgeven in de ruimte. Dit zorgt voor een constante en subtiele geur zonder dat er een vlam of elektriciteit nodig is. Reed diffusers zijn populair vanwege hun decoratieve uitstraling en het gemak van gebruik.

Hoe te gebruiken?
1. Verwijderd de verpakkingsmateriaal.
2. Draai de dop van het flesje open en verwijder de plastic dop.
3. Plaats de dop terug op het flesje en plaats de (riet)stokjes in het flesje. 
4. De stokjes absorberen de olie en verspreiden een aromatische geur in de lucht. Laat de geur 24-48 uur in de kamer verspreiden, of draai de stokjes om zodat de geurende uiteinden aan de lucht wordt blootgesteld voor meer geur in de woon- of werkruimte.

Goloka Reed Diffuser White Musk
Inhoud: 50ml
Merk: Goloka
Wordt geleverd incl. flesje met geurolie en bamboo stokjes in een sierlijk doosje

Disclaimer: vermijd contact met de ogen. Bij oogcontact goed uitspoelen met lauw water of raadpleeg een arts.  Buiten bereik van kinderen en dieren houden.