Click & Collect. Bestel via de website, haal je bestelling op en reken af in de winkel.
Bij een minimale bestelling vanaf 15 euro, 1,50 euro korting. (alleen bij click & collect bestellingen)
(deze actie loopt tot 28 februari 2024)

  • -€ 1,04
Luchtverfrisser spray Myrrh Aromafume

Kamerspray Myrrh Aromafume

Luchtverfrisser spray Myrrh
Met de Aromafume Myrrh Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. De spray is ook geschikt om je aura te reinigen.

Aromafume
€ 6,99
€ 5,95 € 1,04 korting
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

18242 / 8901362073751

Meer informatie

Met de Aromafume Myrrh Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. De spray is geschikt om je aura te reinigen, daarnaast is het een goede aanvulling bij meditatie, yoga, healing en bidden. De trillingsenergie van deze pure therapeutische Natural Mist helpt je om meer spiritualiteit in je dagelijkse leven te brengen.

Mirre wordt al sinds de oudheid gebruikt om de spiritualiteit te bevorderen en versterken. Het heeft al eeuwen een religieuze betekenis. Mirre brengt vrede en succes en het geeft ontwikkeling van het bewustzijn.

Hoe te gebruiken?
Spray in een beweging gedurende een paar seconden in de ruimte of om je heen.

Luchtverfrisser spray Myrrh
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver met informatie in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
Deze Natural Mist spray is samengesteld met harsextracten, essentiële oliën, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.