• -€ 1,04
  • Niet bestelbaar, Uitverkocht
Luchtverfrisser spray Frankincense Aromafume

Kamerspray Frankincense Aromafume

Luchtverfrisser spray Frankincense
Met de Aromafume Frankincense Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. De spray is ook geschikt om je aura te reinigen.

Aromafume
€ 6,99
€ 5,95 € 1,04 korting
Niet bestelbaar, Uitverkocht
18241 / 8901362073768

Meer informatie

Met de Aromafume Frankincense Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. De spray is geschikt om je aura te reinigen, daarnaast is het een goede aanvulling bij meditatie, yoga, healing en bidden. De trillingsenergie van deze pure therapeutische Natural Mist helpt je om meer spiritualiteit in je dagelijkse leven te brengen.

Frankincense heeft een meditatieve, spirituele en opende invloed. Het zorgt voor een beschermende zuivering, spiritueel bewustzijn en het maakt je bewust. Daarnaast helpt het om je energetisch lichaam in balans te houden.

Hoe te gebruiken?
Spray in een beweging gedurende een paar seconden in de ruimte of om je heen.

Luchtverfrisser spray Frankincense
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver met informatie in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
Deze Natural Mist spray is samengesteld met harsextracten, essentiële oliën, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.