• -€ 1,04
Luchtverfrisser spray Benzoë Aromafume

Kamerspray Benzoë Aromafume

Luchtverfrisser spray Benzoë
Met de Aromafume Benzoë Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. De spray is ook geschikt om je aura te reinigen.

Aromafume
€ 6,99
€ 5,95 € 1,04 korting
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

18243 / 8901362073775

Meer informatie

Met de Aromafume Benzoë Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. De spray is geschikt om je aura te reinigen, daarnaast is het een goede aanvulling bij meditatie, yoga, healing en bidden. De trillingsenergie van deze pure therapeutische Natural Mist helpt je om meer spiritualiteit in je dagelijkse leven te brengen.

Benzoïne of Benzoë is afkomstig van de benzoïneboom. Het werkt tegen negatieve energieën en invloeden en stimuleert de basischakra. Daarnaast werkt het zuiverend verzachtend, rustgevend, ontspannend en bevordert geborgenheid en vrede.

Hoe te gebruiken?
Spray in een beweging gedurende een paar seconden in de ruimte of om je heen.

Luchtverfrisser spray Benzoë
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver met informatie in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
Deze Natural Mist spray is samengesteld met harsextracten, essentiële oliën, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.