• -€ 1,04
Luchtverfrisser spray Copal Aromafume

Kamerspray Copal Aromafume

Luchtverfrisser spray Copal
Met de Aromafume Copal Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. Werkt op het Zonnevlechtchakra. Helpt tegen negatieve emoties, zorgen, stress en somberheid. Bij uitstek geschikt om je aura te reinigen.

Aromafume
€ 6,99
€ 5,95 € 1,04 korting
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

18244 / 8901362073744

Meer informatie

Met de Aromafume Copal Natural Mist ontdoe je je huis van stagnerende energie en nare geurtjes. De spray is geschikt om je aura te reinigen, daarnaast is het een goede aanvulling bij meditatie, yoga, healing en bidden. De trillingsenergie van deze pure therapeutische Natural Mist helpt je om meer spiritualiteit in je dagelijkse leven te brengen.

Copal wordt al eeuwen in kerken en tempels gebruikt waarbij energetische zuivering van de omgeving maar ook zuivering van negativiteit wordt bewerkstelligd.

Hoe te gebruiken?
Spray in een beweging gedurende een paar seconden in de ruimte of om je heen.

Luchtverfrisser spray Copal
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver met informatie in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans
Deze Natural Mist spray is samengesteld met harsextracten, essentiële oliën, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.