White Magic wierook 15gr (Green tree)

White Magic wierook 15gr (Green tree)

White Magic wierook (Green tree)
White Magic Wierook is een heerlijke wierookgeur gemaakt volgens de masala methode. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala)

Green Tree wierook
€ 1,40
Levering 2 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 15 beschikbaar

8902276107754

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,30 Tot € 1,20

Meer informatie

White Magic wierook (Green tree)
White Magic Wierook is een heerlijke wierookgeur gemaakt volgens de masala methode. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Dit is een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het (traditionele Indiase) wierook maken.

Ontdek de geur van de White Magic premium masala wierook.
Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

White Magic wierook
Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud: 15 gr.

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.