Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur

  • Nieuw
Champa & Olibanum Botanical Incense
Champa & Olibanum Botanical Incense
Champa & Olibanum Botanical Incense
Champa & Olibanum Botanical Incense

Champa & Olibanum Botanical Incense

Champa & Olibanum Botanical Incense
Een overheerlijke wierook uit liefde gemaakt van Champa & Olibanum. Een populaire mix die een gevoel van sereniteit en ontspanning creëert. De bloemige en zoete aroma van Champa wordt in evenwicht gehouden door de warme en aardse geur van olibanum. Wanneer ze samen worden gebrand, zou deze wierook mix emotionele balans bevorderen, stress en angst verminderen en zelfs helpen bij meditatie en focus. De rustgevende geur kan ook de geest opbeuren en kalmeren, waardoor het een geweldige keuze is voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden zoals yoga of spa rituelen.

Green Tree wierook
€ 3,95
Op voorraad

Nog 8 beschikbaar

7434647072077

Meer informatie

De opbeurende geur van Champa is perfect om te verspreiden in uw huis om de lucht te verfrissen en een positieve, opbeurende omgeving te creëren als een natuurlijk aroma. Het is anders dan andere bloemengeuren en de sterke tonen blijven lang hangen.

Olibanum, ook bekend als wierook, wordt al eeuwenlang gebruikt in religieuze en spirituele praktijken, vooral in de tradities van het Midden-Oosten en India. De hars van de Boswellia boom wordt vermengd en gebruikt als wierook, waardoor een geurige rook vrijkomt waarvan wordt aangenomen dat deze zuiverende en opbeurende eigenschappen heeft. In oude culturen werd olibanum vaak gebruikt bij rituelen en ceremonies om boze geesten af ​​te weren, spirituele groei te bevorderen en zegeningen te brengen.

Champa & Olibanum Botanical Incense
Inhoud: 9 wierookstokje
Branduur: ongeveer 60 minuten
Gemaakt van hout, olibanum en Champa bloemen
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.