Geurkaars Mother Earth
Geurkaars Mother Earth
Geurkaars Mother Earth
Geurkaars Mother Earth

Geurkaars Mother Earth votive

Geurkaars Mother Earth
De geurkaars "Mother Earth" is gemaakt van stearine en bevat een blend van essentiële oliën, waaronder kaneel, kruidnagel en salie. Deze combinatie van geuren creëert een warme en aardse sfeer, perfect voor het creëren van een ontspannen ambiance en het bevorderen van een gevoel van rust en welzijn.

Yogi & Yogini
€ 1,50
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

715 / 8718657460437

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 1,40 Tot € 0,30

Meer informatie

Deze geurkaars is gemaakt met 100% echte essentiële oliën, en heeft de geur van Kaneel, Kruidnagel en Salie samen.

Extra informatie:
Deze stearinekaarsen zijn handgemaakt in Indonesië en komt van een hernieuwbare bron. Door gebruik van gecertificeerde Greenpalm palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze kaarsen een milieuvriendelijk product. De productie van de kaarsen vindt zoveel mogelijk handmatig plaats, zodat zoveel mogelijk mensen werk hebben.

Waarschuwing!!! De kaarsen dienen beslist in een glaasje gebrand te worden daar stearine makkelijk gaat lekken en de kaars zonder glas veel korter brandt, tevens is het branden van kaarsen in een glas veiliger.

Geurkaars Mother Earth
Brandduur in glas 16-18 uur
100% Stearine (palmolie)
Gewicht kaars 56 gram
Afmeting van de kaars: 4.5cm hoog x 4cm doorsnede

Let op!
Plaats buiten bereik van kinderen en huisdieren. Niet op een tochtige plek plaatsen, dit verkort de brandtijd. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter. Plaats op een hittebestendige ondergrond.