Organic Goodness sojawas kaars Agarwood

Organic Goodness sojawas kaars Argarwood
Organic Goodness kaars geparfumeerd met grondende etherische agarhout olie Fluweelzacht om aan te raken en hemels om te ruiken.

Organic Goodness Scented Candles
€ 13,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
64623 / 8903833901389

Meer informatie

Organic Goodness kaars geparfumeerd met grondende etherische agarhout olie Fluweelzacht om aan te raken en hemels om te ruiken.

Agarhout olie staat in India bekend als Dehn Al Oudh, een unieke geur die voor een rustgevende sfeer zorgt.

Gebruiksinstructie
Knip de lont elke keer dat u de kaars aansteekt af tot 0.5 cm. Brand per keer dat de kaars wordt aangestoken ten minste één uur per 3 cm kaars diameter om de beste verbrandingsefficiëntie te garanderen. Stop gebruik van de kaars als er nog ±1 cm was over is.

Deze biologische kaarsen van sojawas worden liefdevol met de hand gegoten. Het goede van sojawas ligt in het feit dat het een hernieuwbare bron is en dat het niet alleen gifvrij is, maar ook veel langer brandt. Onze loodvrije katoenen lonten dragen bij aan de milieuvriendelijke samenstelling van de kaars. Zachtjes doordrenkt met de exquisiete geur van natuurlijke etherische oliën, zullen onze kaarsen je geest zeker verruimen. Deze kaarsen zijn perfect voor meditatie en yoga en zorgen voor een langdurige positieve energie in de omgeving.

Organic Goodness sojawas kaars Argarwood
Afmeting: ? cm lang en diameter ? cm
Gewicht: 200 gram
Branduren: 55 uur
Gemaakt van sojawas met etherische agarhout olie
Decoratieve glazen pot
Verpakking: Kartonnen geschenkdoosje bedrukt met informatie in het Engels.

Let op! Plaats buiten bereik van kinderen en huisdieren. Niet op een tochtige plek plaatsen, dit verkort de brandtijd. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter. Plaats op een hittebestendige ondergrond.