Lemongrass etherische olie (10ml)

Lemongrass etherische olie 10ml

Lemongrass etherische olie 10ml
Een frisse geur die de concentratie verhoogt en goed te gebruiken bij een verkoudheid.

Merlijn Wellness
€ 6,99
Levering 2 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

8719632590583

Meer informatie

Lemongrass essentiële olie wordt o.a. gebruikt bij: verkoudheid, vlooien, teken, hoofdluis, spierpijn, reumatische pijnen, vermoeidheid, schimmelinfecties, zwemmerseczeem, scabies, grove poriën, slechte bloedsomloop, slap weefsel en spierspanning, darminfecties, indigestie, koorts, hoofdpijn, Jetlag. Lemongrass is bloedzuiverend, koorts verlagend en in de verdamper een uitstekende rookverdrijver en
insectenverdrijver.

Psychisch: Lemongras olie maakt optimistisch, hij verdrijft een slecht humeur en negatieve gedachten. Verhoogt de concentratie ideaal om in een werkkamer of kantoor te verdampen. Ook bij lange autoritten houdt de olie de bestuurder fit. Het is vaak voldoende om 1 druppel vanaf een tissue te inhaleren of om een tissue met een paar druppels op de verwarming te leggen. Het inhaleren vermindert ook de negatieve effecten van een jetlag. Contra-indicatie: met mate gebruiken, kan bij daarvoor gevoelige personen irritaties of overgevoeligheid veroorzaken.

Verdampen: 6-8 druppels Lemongrass in de aromalamp werken verhelderend, activeren de geest en zetten aan tot nieuwe daden, verdrijven vermoeidheid. Eveneens als luchtverfrisser in een rokerige kamer. Verhoogt het concentratievermogen tijdens het autorijden, sprenkel 2-3 druppels op een tissue en leg deze op de verwarming.

Verkoudheid: voeg 5 tot 10 druppels Lemongrass toe aan een schaal heet water en inhaleer minimaal 1 maal per dag.

Lemongrass etherische olie
Inhoud: 10ml
Merk: Merlijn Wellness