Roomspray 6e chakra Ajna
Roomspray 6e chakra Ajna

Roomspray 6e chakra Ajna Aromafume

Roomspray 6e chakra Ajna
Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren.

Aromafume
€ 5,95
Levering 1 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

17931 / 8901362067583

Meer informatie

Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren. De spray is te gebruiken als een luchtverfrisser, roomspray, in de auto maar ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar. Schud het flesje voor gebruik en spray de ruimte in een vloeiende beweging gedurende 5 seconden.

Als geestelijk centrum zorgt het "Ajna" chakra voor oplettendheid en bewustzijn. Als de levensenergie zich in het zesde chakra verzamelt en blokkades worden opgeheven, is het mogelijk om een hoger bewustzijn te bereiken. Het Ajna-chakra verzorgt de verbinding met de geestelijke wereld en opent de poorten naar intuïtieve kennis en verwijst naar een werkelijkheid die tevoorschijn komt zodra het dualistisch waarnemen van de wereld overstegen wordt en de gedachten tot rust komen. Omdat het voorhoofdchakra de werking van alle endocriene klieren beïnvloedt, is het essentieel voor het algehele welzijn.

De geursamenstelling van de spray is: jeneverbes, lavendel, blauwe kamille, wortelzaad, scharlei, roos, steranijs, muskus, cederhout, sandelhout.

Roomspray 6e chakra Ajna
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze spray is samengesteld met parfum van etherische olie, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen. Gebruik de spray niet in aanwezigheid van baby's en zwangere vrouwen en minstens 30 minuten voordat ze de ruimte binnengaan of er slapen.