Roomspray 1e chakra Muladhara
Roomspray 1e chakra Muladhara
Roomspray 1e chakra Muladhara
Roomspray 1e chakra Muladhara

Roomspray 1e chakra Muladhara Aromafume

Roomspray 1e chakra Muladhara
Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren.

Aromafume
€ 5,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

17936 / 8901362067644

Meer informatie

Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren. De spray is te gebruiken als een luchtverfrisser, roomspray, in de auto maar ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar. Schud het flesje voor gebruik en spray de ruimte in een vloeiende beweging gedurende 5 seconden.

Muladhara legt verband tussen het lichaam, de aarde en de manier waarop je je in de wereld beweegt. Met wilskracht en stoffelijke spiritualiteit. De wortelchakra houdt verband met het zich thuis voelen en aanwezig zijn in situaties. Als de chakra open is voel je je gegrond, stabiel en veilig. Je bent aanwezig in het hier en nu. Emotioneel gezien heeft het eerste chakra te maken met veiligheid, basisvertrouwen, financiële zekerheid (basisbehoeften) en begrenzing. Men moet eerst de grenzen van zijn mogelijkheden afbakenen, om die later uit te kunnen breiden. Persoonlijke grenzen aangeven hoort eveneens bij dit chakra.

De geursamenstelling van de spray is: saffraan, gember, bergamot, roos, ylang ylang, steranijs, cederhout, sandelhout, patchouli, vetiver.

Roomspray 1e chakra Muladhara
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze spray is samengesteld met parfum van etherische olie, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen. Gebruik de spray niet in aanwezigheid van baby's en zwangere vrouwen en minstens 30 minuten voordat ze de ruimte binnengaan of er slapen.