Roomspray 7e chakra Sahasrara
Roomspray 7e chakra Sahasrara

Roomspray 7e chakra Sahasrara Aromafume

Roomspray 7e chakra Sahasrara
Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren.

Aromafume
€ 5,95
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

17930 / 8901362067613

Meer informatie

Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren. De spray is te gebruiken als een luchtverfrisser, roomspray, in de auto maar ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar. Schud het flesje voor gebruik en spray de ruimte in een vloeiende beweging gedurende 5 seconden.

Het "Sahasrara" chakra hangt samen met spiritualiteit en verlichting. Dit chakra heeft te maken met het streven naar hogere bewustzijnstoestanden. Een geopend zevende chakra veroorzaakt een gevoel van diepe vrede en harmonie, voorbij de dualiteit. Dit leidt tot
ervaringen van totaal geluk en brengt de verbinding tot stand met een werkelijkheid die voorbij het denken ligt. De energie van dit chakra kan er toe leiden dat men de Mahatma, 'de grote ziel', bereikt.

De geursamenstelling van de spray is: perzik, mandarijn, neroli, jasmijn, lavendel, scharlei, kamille, karamel, angelica wortel, muskus, sandelhout en patchouli.

Roomspray 7e chakra Sahasrara
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze spray is samengesteld met parfum van etherische olie, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen. Gebruik de spray niet in aanwezigheid van baby's en zwangere vrouwen en minstens 30 minuten voordat ze de ruimte binnengaan of er slapen.