Tingsha's Om Mani Pad Me Hum (7.2 cm) Bekijk groter
Tingsha's Om Mani Pad Me Hum (7.2 cm)

Tingsha's Om Mani Pad Me Hum (7.2 cm)

19136 / 602004

Tingsha's Om Mani Pad Me Hum (7.2 cm)
te gebruiken als seintje om op te letten, als markering van begin en einde bij meditaties en reiki behandelingen. En een prachtige manier van energiezuivering.

Meer details

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 23,90 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

te gebruiken als seintje om op te letten, als markering van begin en einde bij meditaties en reiki behandelingen.

Tingsha's Om Mani Pad Me Hum (7.2 cm)
afmeting: ongeveer 7,2 cm doorsnede
gewicht:
ongeveer 318 gram
Kleur leren koortje tussen de tingsha: bruin
Samenstelling:
Elke tingsha wordt apart gegoten in diverse metaallegeringen, meestal bestaande uit minimaal drie verschillende metalen. De meeste cimbalen zijn gemaakt van brons, dat voornamelijk bestaat uit koper en tin, waaraan soms kleine hoeveelheden nikkel aan worden toegevoegd.

Voor welke doeleinden kan ik tingsha’s gebruiken?
Je kunt de twee schijfjes tegen elkaar aanslaan, om een prachtig heldere hoge toon te maken, die lang blijft hangen, de atmosfeer zuivert en een buitengewoon gevoel van stilte oproept. De sprankelende toon van een tingsha resoneert meteen in ons hart. Je kunt ze gebruiken om de aandacht weer te richten, om ons bewust te worden wie wij zijn en wat onze prioriteiten zijn in deze vaak turbulente schijnwereld. Als we ze naast elkaar hangen en ze dan tegen elkaar laten komen dan ontstaat er tussen die twee een prachtige, vibrerende klankgolf, terwijl ze een hoge geluidstrilling produceren – een indrukwekkende symfonie van diep doordringende klanken.

Tingsha’s en feng shui
Tingsha’s (ding-sha’s, cimbalen) worden ook gebruikt bij feng shui om de energie in een ruimte te zuiveren en weer onbelemmerd te laten stromen, door ze in de vier hoeken van de ruimte te laten klinken. Een prachtige manier van energiezuivering als werken met wierook geen optie is!

Tingsha’s en helen met klank
Omdat ze een helend en balancerend effect hebben op onze aura worden ze ook toegepast om het begin en het eind aan te geven van een meditatieperiode. Er wordt gezegd dat het gebruik van tingsha’s werkt als een manier om onze aandacht in het hier en nu te houden.

Dit artikel wordt per pakket verzonden om te voorkomen dat ze beschadigen.

Reviews (0)

No reviews at this time. 
Tingsha's Om Mani Pad Me Hum (7.2 cm)
Tingsha's Om Mani Pad Me Hum (7.2 cm) te gebruiken als seintje om op te letten, als markering van begin en einde bij meditaties en reiki...

Schrijf een review

4 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign