Edelsteen splitarmband - Rode Jaspis Bekijk groter
Edelsteen splitarmband - Rode Jaspis

Edelsteen splitarmband - Rode Jaspis

692036

Splitarmband - Rode Jaspis
Rode jaspis is een actief aardende steen. Jaspis helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed. beschermt o.a. tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.

Meer details

Levertijd 3 - 4 werkdagen

€ 3,50 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

Rode Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.
Rode jaspis is een van de meest dynamische en activerende jaspis soorten. Ze werken aardend en bevorderen de energiedoorstroming door blokkades te doorbreken in de onderste chakra's en knieën. De stenen werken verwarmend en voorzien het lichaam van energie. Ze helpen je in je kracht staan en bevorderen wilskracht en doorzettingsvermogen. Deze jaspis soorten hebben een positieve werking op het bloed, werken ontgiftend, stimuleren de werking van de lever en de stofwisseling.

Deze armband is van een goede kwaliteit en past altijd.
(normale polsmaat)

Chakra: 
Basischakra(1e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Ram (21 maart tot 20 april)
Schorpioen (24 oktober tot 22 november)
Kleur: Rood

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel !  Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Reviews (1)

 4/5
Blij
Snelle levering en eindelijk een zwarte onyx ketting! Betaalbare site, veel variatie
This review has been posted for Edelsteen splitarmband - Rode Jaspis


 
Edelsteen splitarmband - Rode Jaspis
Splitarmband - Rode Jaspis Rode jaspis is een actief aardende steen. Jaspis helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt...

Schrijf een review

23 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign