In prijs verlaagd!
12 pakjes "Originele Nag Champa wierook" - Satya Sai Baba Bekijk groter
12 pakjes "Originele Nag Champa wierook" - Satya Sai Baba
  • 12 pakjes "Originele Nag Champa wierook" - Satya Sai Baba
  • 12 pakjes "Originele Nag Champa wierook" - Satya Sai Baba

12 pakjes Originele Nag Champa wierook (Satya Sai Baba)

8904245400484 -12

12 pakjes Originele Nag Champa wierook (Satya Sai Baba)
Nag champa wierook: Deze wierook is uit het Zuiden van India afkomstig wordt over de hele wereld geexporteerd. De Nag Champa wierook is goed om ruimtes te zuiveren en je chakra's meer te openen.De bedwelmende geur van de tropische bloem. Bevat etherische oliën van Champa, Gaiakhout, Palmarosa, Kruidnagel en Vetivert. 

Meer details

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden*

€ 12,00 incl. BTW

-€ 3,50

€ 15,50 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

Champa is de gele bloem van de Champac (of Champaka) boom die gebruikt wordt om het typische aroma aan deze wierooksoort te geven. Champa wierook bevat een semi-vloeibare hars, "halmaddi," (halmaddi is hygroscopisch) afkomstig uit de Ailanthus Malabarica boom, waaraan zij hun kenmerkende grijze kleur en vochtige textuur danken. Naast halmaddi bevat Nag Champa ook sandelhouthars en is één van 's werelds meest populaire wieroken, met de ashram van wijlen Sathya Sai Baba als de verkopende variëteit. Nag Champa komt niet alleen voor in wierook maar ook in zeep, lotions, geparfumeerde oliën en kaarsen.

Eén van de meest bekende Nag Champa wieroken is de Satya Sai Baba Nag Champa Agarbatti. Er wordt gezegd dat deze Nag Champa de beste en de meest verkochte wierook ter wereld is. Velen denken dat de bekende Guru "Sai Baba" de bedenker, of zelfs de producent, van dit wierookmerk is. Dit klopt niet. Sai Baba heeft deze wierook wel beroemd gemaakt en wordt als "beschermheer" van deze wierook gezien. Er wordt gezegd dat deze wierook onder zijn supervisie gemaakt wordt.

Een korte uitleg van de betekenis van deze merknaam:
Satya: waarheid.
Sa: Goddelijk.
ai/ayi: moeder.
Baba: vader.
Agarbatti: wierook aan stokjes.

Nag Champa heeft een relativerend, losmakend en verlichtend effect. Deze wierook kan heel goed gebruikt worden bij een meditatie of een therapeutische behandeling. Deze wierook is ook bekend als: Satya Sai Baba Nag champa Agarbatti

12 pakjes Nag Champa wierook (Satya Sai Baba)
Uit: Bangalore (India)
van: Shrinivas Sugandhalaya
Inhoud per doos: 12 pakjes x 15 gram (totaal ongeveer 180 stokjes wierook)
Inhoud per pakje: 15 gram (ongeveer 15 stokjes per pakje)

Reviews (0)

No reviews at this time. 
12 pakjes Originele Nag Champa wierook (Satya Sai Baba)
12 pakjes Originele Nag Champa wierook (Satya Sai Baba) Nag champa wierook: Deze wierook is uit het Zuiden van India afkomstig wordt over de hele...

Schrijf een review

30 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign