Reviews van klanten Er zijn 507 reviews.

Ryeanne V.
12-06-2018
Super snel en goed
Leuke artikelen
Michèle H.
01-06-2018
Pure House wierook (HEM)

Pure House wierook (HEM)

Pure House wierookstokjes (HEM) heeft een vleugje houtgeur met een tikkeltje kaneel. Bied bescherming in je huis, tegen alles wat negatief is. Nu met KwantumKorting
Perfect ontvangen
Warme geur
Michèle H.
01-06-2018
White sage wierook (HEM)

White sage wierook (HEM)

White sage wierookstokjes (HEM) Heeft de warme, reinigende geur van Salie Nu met KwantumKorting
Aangename rustgevende geur
Zeer aangename geur, relaxerend, niet overheersend
Michèle H.
01-06-2018
Top en supersnel !
Makkelijke site, enorm veel keuze.
Zeer tevreden met de snelle service.
Heerlijke geuren wierook.
Ik bestel snel opnieuw :)
Marietherese H.
29-05-2018
snel en gemakkelijk
ruim aanbod, snelle afhandeling van bestelling, Prima winkel.
Suzan S.
20-05-2018
Super levering
Alles netjes en snel verlopen
Aida A.
12-05-2018
Snelle service
Het bestelde product was heel snel binnen. De communicatie vanuit de webshop was ook erg goed, regelmatig updates over het proces achter de schermen. Product is precies zoals aangegeven op de site. Top! Ik ga hier vaker bestellen.
Hetty K.
13-04-2018
Super
Snelle levering, en zeer goede prijzen bij jullie.
Patricia G.
09-04-2018
très satisfaite
livraison très rapide alors que j'habite en France je suis très contente de cette oracle qui est introuvable en France merci je commanderai de nouveau sur votre boutique
Helma B.
08-04-2018
Snel en goed
Zeer snelle service en top producten
Rudy R.
01-04-2018
Oracle d aimée
Envoi rapide. Très bon Oracle divination.
Thea S.
27-03-2018
zeer tevreden
Seleniet stenen besteld, helaas 1 te weinig in voorraad. Werd gebeld of zij mij in plaats daarvan een hangertje mochten sturen. Tuurlijk mocht dat en ik ben er ontzettend blij mee. Alles was goed en stijlvol ingepakt. Service is klantvriendelijk, snel en duidelijk. Top!
Jacqueline G.
25-02-2018
heel mooi goed en snel aangekomen
heel mooi en goede service
Angelika B.
17-02-2018
Gewenst resultaat gekregen met de Abre Camino kaars
Sabrina M.
09-02-2018
Snel, goede service!
Super tevreden! Kreeg mijn bestelling zeer snel en met zorg verpakt. Zal deze winkel aan iedereen aanraden!
Ruthanya A.
05-02-2018
snelle sevice
makkelijke site, goedkoop, snelle bezorging. Helemaal top!
Ton D.
03-02-2018
Snelle en goedkope levering
Mailcontact met de winkel verliep zeer prettig, kreeg een ruim assorti testers toegestuurd, het aanbod losse verpakkingen in de online winkel is echter iets beperkt.
Verder een aanrader.
Corrie T.
01-02-2018
Heel Goed
Engel besteld en volgende dag in de brievenbus goede leer voor de volgende keer
Gerard V.
29-01-2018
Prima
Snelle levering en de de geur is zoals verwacht -- heel lekker onspannend
Estella M.
02-01-2018
Prima
Snelle levering
Dieneke K.
24-12-2017
snelle levering
De bestelling was de dag na bestelling al binnen.
Bedankt voor de extra cadeautjes die erbij zaten (proefmonsters wierook en crèmepjes)! Heel leuk!
P.t.c V.
10-12-2017
Snelle en goede levering.
Duidelijke site'
Snelle levering ' en nette verzendkosten.
Ik ga hier zeker vaker bestellingen plaatsen.
Cindy P.
12-11-2017
Erg vriendelijk personeel en een snelle levering
Ons huis stond al een tijdje te koop.
Na veel bezichtigingen en een moeizame onderhandeling toch op aanraden het Jozef beeldje gekocht. Na ontvangst had ik nog een vraag.
Na telefonisch contact super vriendelijke uitleg gekregen!
9 april het beeldje besteld en al vrij snel kwam de moeizame onderhandeling opgang dit resulteerde in een super verkoop.
10 juli de sleutel overdracht!
Fijn dank jullie wel!

Irma N.
05-11-2017
vindt het een super snelle reactie op de bestelling
Product is goed en veilig aangekomen , een snelle levering ook..... ik ga vaker hier wat bestellen
Dik S.
26-10-2017
We zijn erg goed geholpen.
Vandaag voor het eerst geweest. Het was een plezierig en kundig bezoek. Ik kan het iedereen aanraden om even langs te gaan.
Willy V.
24-10-2017
Leuke spullen en snel afgehandeld.
Leuke spullen te koop tegen een leuke prijs.
Snel afgehandeld.
Syl S.
12-10-2017
Mooi Produkt
De Werkelijke Pendel Komt Overeen Met de Foto. Snelle en Goed Afgehandelde Levering.
Lusette P.
30-09-2017
Netjes ingepakt. Bedankt groetjes
Lusette P.
Izabela W.
26-09-2017
Top service!
zeer tevreden
Aad L.
22-09-2017
Bijzonder Geschenk
Een klein geschenk met grote betekenis voor de ontvanger.


 

Schrijf een review







icons
Webshop by SD Webdesign