Reviews van klanten Er zijn 518 reviews.

M.j R.
16-10-2018
Uitstekende kwaliteit
De bestelling was op tijd en prima in orde.
De salie die ik had besteld was echt de beste kwaliteit die ik ooit heb gevonden.
Eén item was jammer genoeg niet meer verkrijgbaar. Ik had vooruit betaald dus hebben ze het tegoed netjes in een zakje bij de bestelling gedaan met een briefje waarin alles was uitgelegd. Kortom top service!
Ze hebben een vaste klant erbij.
Caroline V.
09-10-2018
Snelle verzending
Ik ben ontzettend blij met het bestelde product ,en ik had het ook snel in huis ,het werkt echt :))
Saul S.
24-09-2018
Ik had een een mooiere steen verwacht!
De steen zou wat groter zijn!! Wel snelle afhandeling.
Saul S.
22-09-2018
Mooie steen
Ik ben blij dat er een prachtige steen is uitgekozen door jullie. Mooie plat met een prachtig structuur erin. Die ga ik bij me dragen in mijn broekzak.
Anita E.
19-09-2018
Snelle levering mooi verpakt
Adres was verkeerd vermeld door n foutje mijn kant hadden jullie mooi aangepast, volgende dag in huis dus snelle levering ondanks dit foutje
Peter K.
12-09-2018
snelle en vriendelijke web winkel
heel vriendelijk bedankt voor het gratis doosje wierook bij mijn bestelling geeft een goed en betrokken klant gevoel .
daar kunnen veel web winkels een voorbeeld aan nemen .
tot de volgende keer maar weer en ga zo door .
vriendelijk Peter uit den helder
Annita S.
27-08-2018
Super
Snelle levering echt een aanrader!
Josien L.
16-08-2018
Geachte meneer,
heel hartelijk dank voor de snelle service en voor het versturen van de cd, Ik zal er zeker baat bij hebben bij de meditatie.
Tot horens,
Vriendelijke groet,
Josien Lathouwers
Wies B.
11-08-2018
snelle afhandeling
Mooie en snelle afhandeling. product is netjes verpakt en snel geleverd.
Sylvia V.
04-08-2018
Fijne ervaring
Mooie sodaliet splitarmband, gemakkelijk besteld via de website en snel binnen!
René T.
22-07-2018
Uitstekend
Prima prijs. Snelle levering in nette enveloppe. Aanrader.
Ryeanne V.
12-06-2018
Super snel en goed
Leuke artikelen
Michèle H.
01-06-2018
Pure House wierook (HEM)

Pure House wierook (HEM)

Pure House wierook (HEM) heeft een vleugje houtgeur met een tikkeltje kaneel. Bied bescherming in je huis, tegen alles wat negatief is. Nu met KwantumKorting
Perfect ontvangen
Warme geur
Michèle H.
01-06-2018
White sage wierook (HEM)

White sage wierook (HEM)

White sage wierookstokjes (HEM) Heeft de warme, reinigende geur van Salie Nu met KwantumKorting
Aangename rustgevende geur
Zeer aangename geur, relaxerend, niet overheersend
Michèle H.
01-06-2018
Top en supersnel !
Makkelijke site, enorm veel keuze.
Zeer tevreden met de snelle service.
Heerlijke geuren wierook.
Ik bestel snel opnieuw :)
Marietherese H.
29-05-2018
snel en gemakkelijk
ruim aanbod, snelle afhandeling van bestelling, Prima winkel.
Suzan S.
20-05-2018
Super levering
Alles netjes en snel verlopen
Aida A.
12-05-2018
Snelle service
Het bestelde product was heel snel binnen. De communicatie vanuit de webshop was ook erg goed, regelmatig updates over het proces achter de schermen. Product is precies zoals aangegeven op de site. Top! Ik ga hier vaker bestellen.
Hetty K.
13-04-2018
Super
Snelle levering, en zeer goede prijzen bij jullie.
Patricia G.
09-04-2018
très satisfaite
livraison très rapide alors que j'habite en France je suis très contente de cette oracle qui est introuvable en France merci je commanderai de nouveau sur votre boutique
Helma B.
08-04-2018
Snel en goed
Zeer snelle service en top producten
Rudy R.
01-04-2018
Oracle d aimée
Envoi rapide. Très bon Oracle divination.
Thea S.
27-03-2018
zeer tevreden
Seleniet stenen besteld, helaas 1 te weinig in voorraad. Werd gebeld of zij mij in plaats daarvan een hangertje mochten sturen. Tuurlijk mocht dat en ik ben er ontzettend blij mee. Alles was goed en stijlvol ingepakt. Service is klantvriendelijk, snel en duidelijk. Top!
Jacqueline G.
25-02-2018
heel mooi goed en snel aangekomen
heel mooi en goede service
Angelika B.
17-02-2018
Gewenst resultaat gekregen met de Abre Camino kaars
Sabrina M.
09-02-2018
Snel, goede service!
Super tevreden! Kreeg mijn bestelling zeer snel en met zorg verpakt. Zal deze winkel aan iedereen aanraden!
Ruthanya A.
05-02-2018
snelle sevice
makkelijke site, goedkoop, snelle bezorging. Helemaal top!
Ton D.
03-02-2018
Snelle en goedkope levering
Mailcontact met de winkel verliep zeer prettig, kreeg een ruim assorti testers toegestuurd, het aanbod losse verpakkingen in de online winkel is echter iets beperkt.
Verder een aanrader.
Corrie T.
01-02-2018
Heel Goed
Engel besteld en volgende dag in de brievenbus goede leer voor de volgende keer
Gerard V.
29-01-2018
Prima
Snelle levering en de de geur is zoals verwacht -- heel lekker onspannend


 

Schrijf een review







icons
Webshop by SD Webdesign