Reviews van klanten Er zijn 526 reviews.

Marie E.
12-12-2018
Top winkel..
Goedkopere wierook dan elders..en supersnel in huis
Wilma O.
11-12-2018
Geweldig
Snelke levering
Zoals op de website afgebeeld. Ben er heel blij mee
Thessa C.
10-12-2018
Bedankt ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden ook over de uitleg vh product.
Gabriëla P.
09-12-2018
Super
Zeer snelle levering
Bij vragen/ opmerkingen vaak dezelfde dag nog reactie terug !
Zeker een aanrader
Wendy L.
07-12-2018
fijne stem, lekker ontspannend
De cd was heel snel in huis en goed verpakt. Ondanks dat toch helaas het hoesje kapot. Nu maar hopen dat het mediteren me helpt.
Saskia V.
23-10-2018
Heel blij met mijn aankoop.
Ruime keuze aan wierook voor een mooie prijs. Snel bezorgd en netjes verpakt. Aanrader.
Martin V.
22-10-2018
Hele snelle levering
Je word goed op de hoogte gehouden over de levering
Klein minpuntje de doosje waren wel beschadigd het product gelukkig niet
Idette H.
20-10-2018
Snelle levering
Ik heb de beschermengel pin met hartje de volgende dag al in de bus ontvangen. Super! Heel blij mee.
M.j R.
16-10-2018
Uitstekende kwaliteit
De bestelling was op tijd en prima in orde.
De salie die ik had besteld was echt de beste kwaliteit die ik ooit heb gevonden.
Eén item was jammer genoeg niet meer verkrijgbaar. Ik had vooruit betaald dus hebben ze het tegoed netjes in een zakje bij de bestelling gedaan met een briefje waarin alles was uitgelegd. Kortom top service!
Ze hebben een vaste klant erbij.
Caroline V.
09-10-2018
Snelle verzending
Ik ben ontzettend blij met het bestelde product ,en ik had het ook snel in huis ,het werkt echt :))
Saul S.
24-09-2018
Ik had een een mooiere steen verwacht!
De steen zou wat groter zijn!! Wel snelle afhandeling.
Saul S.
22-09-2018
Mooie steen
Ik ben blij dat er een prachtige steen is uitgekozen door jullie. Mooie plat met een prachtig structuur erin. Die ga ik bij me dragen in mijn broekzak.
Anita E.
19-09-2018
Snelle levering mooi verpakt
Adres was verkeerd vermeld door n foutje mijn kant hadden jullie mooi aangepast, volgende dag in huis dus snelle levering ondanks dit foutje
Peter K.
12-09-2018
snelle en vriendelijke web winkel
heel vriendelijk bedankt voor het gratis doosje wierook bij mijn bestelling geeft een goed en betrokken klant gevoel .
daar kunnen veel web winkels een voorbeeld aan nemen .
tot de volgende keer maar weer en ga zo door .
vriendelijk Peter uit den helder
Annita S.
27-08-2018
Super
Snelle levering echt een aanrader!
Josien L.
16-08-2018
Geachte meneer,
heel hartelijk dank voor de snelle service en voor het versturen van de cd, Ik zal er zeker baat bij hebben bij de meditatie.
Tot horens,
Vriendelijke groet,
Josien Lathouwers
Wies B.
11-08-2018
snelle afhandeling
Mooie en snelle afhandeling. product is netjes verpakt en snel geleverd.
Sylvia V.
04-08-2018
Fijne ervaring
Mooie sodaliet splitarmband, gemakkelijk besteld via de website en snel binnen!
René T.
22-07-2018
Uitstekend
Prima prijs. Snelle levering in nette enveloppe. Aanrader.
Ryeanne V.
12-06-2018
Super snel en goed
Leuke artikelen
Michèle H.
01-06-2018
Pure House wierook (HEM)

Pure House wierook (HEM)

Pure House wierook (HEM) heeft een vleugje houtgeur met een tikkeltje kaneel. Bied bescherming in je huis, tegen alles wat negatief is. Nu met KwantumKorting
Perfect ontvangen
Warme geur
Michèle H.
01-06-2018
White sage wierook (HEM)

White sage wierook (HEM)

White sage wierookstokjes (HEM) Heeft de warme, reinigende geur van Salie Nu met KwantumKorting
Aangename rustgevende geur
Zeer aangename geur, relaxerend, niet overheersend
Michèle H.
01-06-2018
Top en supersnel !
Makkelijke site, enorm veel keuze.
Zeer tevreden met de snelle service.
Heerlijke geuren wierook.
Ik bestel snel opnieuw :)
Marietherese H.
29-05-2018
snel en gemakkelijk
ruim aanbod, snelle afhandeling van bestelling, Prima winkel.
Suzan S.
20-05-2018
Super levering
Alles netjes en snel verlopen
Aida A.
12-05-2018
Snelle service
Het bestelde product was heel snel binnen. De communicatie vanuit de webshop was ook erg goed, regelmatig updates over het proces achter de schermen. Product is precies zoals aangegeven op de site. Top! Ik ga hier vaker bestellen.
Hetty K.
13-04-2018
Super
Snelle levering, en zeer goede prijzen bij jullie.
Patricia G.
09-04-2018
très satisfaite
livraison très rapide alors que j'habite en France je suis très contente de cette oracle qui est introuvable en France merci je commanderai de nouveau sur votre boutique
Helma B.
08-04-2018
Snel en goed
Zeer snelle service en top producten
Rudy R.
01-04-2018
Oracle d aimée
Envoi rapide. Très bon Oracle divination.


 

Schrijf een review







icons
Webshop by SD Webdesign