Reviews van klanten Er zijn 494 reviews.

Angelika B.
17-02-2018
Gewenst resultaat gekregen met de Abre Camino kaars
Sabrina M.
09-02-2018
Snel, goede service!
Super tevreden! Kreeg mijn bestelling zeer snel en met zorg verpakt. Zal deze winkel aan iedereen aanraden!
Ruthanya A.
05-02-2018
snelle sevice
makkelijke site, goedkoop, snelle bezorging. Helemaal top!
Ton D.
03-02-2018
Snelle en goedkope levering
Mailcontact met de winkel verliep zeer prettig, kreeg een ruim assorti testers toegestuurd, het aanbod losse verpakkingen in de online winkel is echter iets beperkt.
Verder een aanrader.
Corrie T.
01-02-2018
Heel Goed
Engel besteld en volgende dag in de brievenbus goede leer voor de volgende keer
Gerard V.
29-01-2018
Prima
Snelle levering en de de geur is zoals verwacht -- heel lekker onspannend
Estella M.
02-01-2018
Prima
Snelle levering
Dieneke K.
24-12-2017
snelle levering
De bestelling was de dag na bestelling al binnen.
Bedankt voor de extra cadeautjes die erbij zaten (proefmonsters wierook en crèmepjes)! Heel leuk!
P.t.c V.
10-12-2017
Snelle en goede levering.
Duidelijke site'
Snelle levering ' en nette verzendkosten.
Ik ga hier zeker vaker bestellingen plaatsen.
Cindy P.
12-11-2017
Erg vriendelijk personeel en een snelle levering
Ons huis stond al een tijdje te koop.
Na veel bezichtigingen en een moeizame onderhandeling toch op aanraden het Jozef beeldje gekocht. Na ontvangst had ik nog een vraag.
Na telefonisch contact super vriendelijke uitleg gekregen!
9 april het beeldje besteld en al vrij snel kwam de moeizame onderhandeling opgang dit resulteerde in een super verkoop.
10 juli de sleutel overdracht!
Fijn dank jullie wel!

Irma N.
05-11-2017
vindt het een super snelle reactie op de bestelling
Product is goed en veilig aangekomen , een snelle levering ook..... ik ga vaker hier wat bestellen
Dik S.
26-10-2017
We zijn erg goed geholpen.
Vandaag voor het eerst geweest. Het was een plezierig en kundig bezoek. Ik kan het iedereen aanraden om even langs te gaan.
Willy V.
24-10-2017
Leuke spullen en snel afgehandeld.
Leuke spullen te koop tegen een leuke prijs.
Snel afgehandeld.
Syl S.
12-10-2017
Mooi Produkt
De Werkelijke Pendel Komt Overeen Met de Foto. Snelle en Goed Afgehandelde Levering.
Lusette P.
30-09-2017
Netjes ingepakt. Bedankt groetjes
Lusette P.
Izabela W.
26-09-2017
Top service!
zeer tevreden
Aad L.
22-09-2017
Bijzonder Geschenk
Een klein geschenk met grote betekenis voor de ontvanger.
g.r c.
27-08-2017
12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)

12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)

12 pakjes "Californian White" sage wierook van Green tree. White Sage is een heerlijke reinigende wierookgeur gemaakt volgens de traditionele masala methode. Deze...
Super lekker geur
heb ervaaring met de merk "moeder's geuren" en andere wierook die te vinden zijn bij de wereld winkel. maar vind deze een bijzondere lekker en fris geur.
op de verpaking wordt aangeduid o.a 'premium' en dat is ook zo niet aleen de wierook zelf maar ook de verpaking geeft een mooie uitstraling van luxe en dat je inderdad met een heel bijzonder brand mee te maken heb.

heb nu meer van deze merk besteld om te kijken of de andere geurs ook zo goed bevallen als deze.

p.s qua spiritualiteit hou ik me vast aan het roomskatholieke geloof en bid veel de roze krans. nou met deze wierook aan voel ik echt rustiger wanneer ik bid en meet geinspireerd in mijn gebed
Harald V.
21-08-2017
Goede kwaliteit
Zeer snel bezorged en ben er zeer tevereden over :)
Caroline P.
17-08-2017
Article de bonne qualité
Un article de bonne qualité le carton des quartes est épais ce qui laisse présager une durée d'utilisation longue.
Les images sont très jolies et douces
Tabine Z.
14-08-2017
Snel en goed.
Erg snelle service en heel goede producten.
Christiaan F.
14-08-2017
Overzichtelijke en duidelijke shop!
Er goede service, overzichtelijk, makkelijk betalen, snelle levering. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de producten, prijs en levering en gaan in de toekomst vaker bestellen. En dat raden wij andere ook aan.
Buyl c.
13-08-2017
welriekende wierook stokjes,maar zal ook eens andere aankopen.
Winnie Q.
12-08-2017
Snel geleverd
Erg snelle levering en producten voldoen aan verwachting incl. Beschrijving van de steentjes. Splitarmbandje voorzien van steviger elastiek dan verwacht. Erg blij mee!
Jacqueline R.
04-08-2017
Snelle levering
Heerlijk snel mijn favoriete wierookstokjes in huis...top!
Michel V.
01-08-2017
Goed snelle levering
Goed en een snelle levering,
28-07-2017
Snel en goed
Dank jullie voor de snelle en goede bezorging en service. Zeer tevreden, goed en stevig verpakt.
Lies D.
15-07-2017
Goede en snelle levering
Alles perfect verlopen en snel gekregen.
Shirley G.
04-07-2017
snel en goed geleverd
de geuren zijn erg fijn en niet te overheersend.
snel en goed geleverd.
Lutfi I.
13-06-2017
Super
Producten van goede kwaliteit en goede prijs


 

Schrijf een review







icons
Webshop by SD Webdesign