Reviews van klanten Er zijn 542 reviews.

Dunja R.
07-07-2019
Snelle levering
Heerlijke wierook gekocht. Goede service. En snelle levering.
An B.
21-06-2019
Snelle levering. Product was zoals op foto, prima in orde!
Helma B.
24-05-2019
Snelle levering, top geregeld!
Supersnel geleverd, dudielijke communicatie.
Ti V.
20-04-2019
Mijn vertrouwde stokjes
Gister HEM Patchouli wierookstokjes besteld en nu al in huis! En voor een uitstekende prijs. Veel dank voor de milieubewuste verpakking. Wordt zeer op prijs gesteld.
Eline M.
06-04-2019
Goed!
Snelle levering en leuk ingepakt
Alvis B.
26-03-2019
Sweet Wristbands! :)
These one’s are clearly excellent! They look beautiful with the tiny rocks of amethyst rounded in circle. I would recommend these for people who search an extra ounce of calmness per their daily routine. Lovely! ????
Alvis B.
24-03-2019
Useful Shop
All items are sold in Excellent quality! Provided with Fast Shipping and friendly communication! Highly Recommend! ????
M H.
23-02-2019
Aanrader
Goed assortiment, overzichtelijke website, nette prijzen en snelle levering. Ga hier zeker vaker bestellen.
Rick H.
19-02-2019
Dik tevreden
Fijne en goeie zaak. Snelle levering. Werd tevens keurig te woord gestaan toen ik een vraag had over de portokosten. Telefonisch dus ook prima bereikbaar. Er zat een leuke attentie bij m'n bestelling. Een paar proef geurtjes wierook, Waarvoor heel erg bedankt!
Marianne B.
08-02-2019
Prima bedrijf
Alles prima in orde!
Claudia S.
06-02-2019
Snelle levering
Alles werd netjes en snel geleverd. Er zat zelfs iets extra's bij.
Aad D.
21-01-2019
Netjes!!!
M'n bestelling geplaatst en dit is netjes en in overleg afgehandeld. Ben er zeer tevreden over! New age Winkel is een prima webshop in mijn geval!!! Doorgaan zó beste mensen van Chandani.
Sanne V.
20-01-2019
Top!
Snelle levering ook. Bedankt!
Durk V.
04-01-2019
Snelle levering en duidelijke communicatie
Snelle levering en duidelijke communicatie
Ton T.
23-12-2018
Erg mooi
Ik heb de harten gekocht voor mijn twee dochters. Ze krijgen ze met kerstmis. Hoe zij ze vinden weet ik nig niet. Ik vind ze erg mooi. Ook de teksten spreken me zeer aan.
Eduard B.
21-12-2018
zeer goede afhandeling
Snelle levering en heel tevreden over de handelingswijze
Marie E.
12-12-2018
Top winkel..
Goedkopere wierook dan elders..en supersnel in huis
Wilma O.
11-12-2018
Geweldig
Snelke levering
Zoals op de website afgebeeld. Ben er heel blij mee
Thessa C.
10-12-2018
Bedankt ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden ook over de uitleg vh product.
Gabriëla P.
09-12-2018
Super
Zeer snelle levering
Bij vragen/ opmerkingen vaak dezelfde dag nog reactie terug !
Zeker een aanrader
Wendy L.
07-12-2018
fijne stem, lekker ontspannend
De cd was heel snel in huis en goed verpakt. Ondanks dat toch helaas het hoesje kapot. Nu maar hopen dat het mediteren me helpt.
Saskia V.
23-10-2018
Heel blij met mijn aankoop.
Ruime keuze aan wierook voor een mooie prijs. Snel bezorgd en netjes verpakt. Aanrader.
Martin V.
22-10-2018
Hele snelle levering
Je word goed op de hoogte gehouden over de levering
Klein minpuntje de doosje waren wel beschadigd het product gelukkig niet
Idette H.
20-10-2018
Snelle levering
Ik heb de beschermengel pin met hartje de volgende dag al in de bus ontvangen. Super! Heel blij mee.
M.J. R.
16-10-2018
Uitstekende kwaliteit
De bestelling was op tijd en prima in orde.
De salie die ik had besteld was echt de beste kwaliteit die ik ooit heb gevonden.
Eén item was jammer genoeg niet meer verkrijgbaar. Ik had vooruit betaald dus hebben ze het tegoed netjes in een zakje bij de bestelling gedaan met een briefje waarin alles was uitgelegd. Kortom top service!
Ze hebben een vaste klant erbij.
Caroline V.
09-10-2018
Snelle verzending
Ik ben ontzettend blij met het bestelde product ,en ik had het ook snel in huis ,het werkt echt :))
Saul S.
24-09-2018
Ik had een een mooiere steen verwacht!
De steen zou wat groter zijn!! Wel snelle afhandeling.
Saul S.
22-09-2018
Mooie steen
Ik ben blij dat er een prachtige steen is uitgekozen door jullie. Mooie plat met een prachtig structuur erin. Die ga ik bij me dragen in mijn broekzak.
Anita E.
19-09-2018
Snelle levering mooi verpakt
Adres was verkeerd vermeld door n foutje mijn kant hadden jullie mooi aangepast, volgende dag in huis dus snelle levering ondanks dit foutje
Peter K.
12-09-2018
snelle en vriendelijke web winkel
heel vriendelijk bedankt voor het gratis doosje wierook bij mijn bestelling geeft een goed en betrokken klant gevoel .
daar kunnen veel web winkels een voorbeeld aan nemen .
tot de volgende keer maar weer en ga zo door .
vriendelijk Peter uit den helder


 

Schrijf een review







icons
Webshop by SD Webdesign