Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Webshop beoordeling
4.8 / 5

Reviews van klanten Er zijn 486 reviews.

Schrijf een review en ontvang korting bij uw volgende aankoop!
10-12-2017
P.t.c V.
Snelle en goede levering.
Duidelijke site'
Snelle levering ' en nette verzendkosten.
Ik ga hier zeker vaker bestellingen plaatsen.
12-11-2017
Cindy P.
Erg vriendelijk personeel en een snelle levering
Ons huis stond al een tijdje te koop.
Na veel bezichtigingen en een moeizame onderhandeling toch op aanraden het Jozef beeldje gekocht. Na ontvangst had ik nog een vraag.
Na telefonisch contact super vriendelijke uitleg gekregen!
9 april het beeldje besteld en al vrij snel kwam de moeizame onderhandeling opgang dit resulteerde in een super verkoop.
10 juli de sleutel overdracht!
Fijn dank jullie wel!

Reactie van de shop:
Dank je wel dat u dit met ons wilde delen. Geef het jozef beeldje (als dank voor de verkoop van het oude huis) een mooi plaatsje in je nieuwe huis ;-)..
05-11-2017
Irma N.
vindt het een super snelle reactie op de bestelling
Product is goed en veilig aangekomen , een snelle levering ook..... ik ga vaker hier wat bestellen
26-10-2017
Dik S.
We zijn erg goed geholpen.
Vandaag voor het eerst geweest. Het was een plezierig en kundig bezoek. Ik kan het iedereen aanraden om even langs te gaan.
24-10-2017
Willy V.
Leuke spullen en snel afgehandeld.
Leuke spullen te koop tegen een leuke prijs.
Snel afgehandeld.
12-10-2017
Syl S.
Mooi Produkt
De Werkelijke Pendel Komt Overeen Met de Foto. Snelle en Goed Afgehandelde Levering.
30-09-2017
Lusette P.
Netjes ingepakt. Bedankt groetjes
Lusette P.
26-09-2017
Izabela W.
Top service!
zeer tevreden
22-09-2017
Aad L.
Bijzonder Geschenk
Een klein geschenk met grote betekenis voor de ontvanger.
27-08-2017
g.r c.
12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)

12 pakjes Californian White sage wierook (Green tree)

12 pakjes "Californian White" sage wierook van Green tree. White Sage is een heerlijke reinigende wierookgeur gemaakt volgens de traditionele masala methode. Deze...
Super lekker geur
heb ervaaring met de merk "moeder's geuren" en andere wierook die te vinden zijn bij de wereld winkel. maar vind deze een bijzondere lekker en fris geur.
op de verpaking wordt aangeduid o.a 'premium' en dat is ook zo niet aleen de wierook zelf maar ook de verpaking geeft een mooie uitstraling van luxe en dat je inderdad met een heel bijzonder brand mee te maken heb.

heb nu meer van deze merk besteld om te kijken of de andere geurs ook zo goed bevallen als deze.

p.s qua spiritualiteit hou ik me vast aan het roomskatholieke geloof en bid veel de roze krans. nou met deze wierook aan voel ik echt rustiger wanneer ik bid en meet geinspireerd in mijn gebed
Reactie van de shop:
Beste G.R C. Dank u voor uw review.
Green Tree Wierookstokjes en Kegeltjes
Wierook gemaakt volgens de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken, handgerold en natuurzuiver. Deze wierook bestaat dus alleen uit natuurlijke ingrediënten, De fijnste kruiden, bloemen en hout extracten, exotische oliën, harsen, indiase specerijen en andere natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Green tree wierook werkt ontspannend en verbetert de stemming.
*Bevatten geen zwarte houtskool, Geen kunstmatige toevoegingen.
*De wierook met gemalen hout als basis, Deze wierook is dan ook lichtbruin
van kleur.
*Een uitzonderlijke wierook, niet zwaar van geur.
Dit geldt voor alle hexa wierook verpakkingen, masala wierook en kegeltjes.
Onthoud de naam Green Tree. Een geschenk van Moeder Aarde.
Met vriendelijk groet namens het Team van NewAgeWinkel.nl
21-08-2017
Harald V.
Goede kwaliteit
Zeer snel bezorged en ben er zeer tevereden over :)
17-08-2017
Caroline P.
Article de bonne qualité
Un article de bonne qualité le carton des quartes est épais ce qui laisse présager une durée d'utilisation longue.
Les images sont très jolies et douces
14-08-2017
Tabine Z.
Snel en goed.
Erg snelle service en heel goede producten.
14-08-2017
Christiaan F.
Overzichtelijke en duidelijke shop!
Er goede service, overzichtelijk, makkelijk betalen, snelle levering. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de producten, prijs en levering en gaan in de toekomst vaker bestellen. En dat raden wij andere ook aan.
13-08-2017
Buyl c.
welriekende wierook stokjes,maar zal ook eens andere aankopen.
12-08-2017
Winnie Q.
Snel geleverd
Erg snelle levering en producten voldoen aan verwachting incl. Beschrijving van de steentjes. Splitarmbandje voorzien van steviger elastiek dan verwacht. Erg blij mee!
04-08-2017
Jacqueline R.
Snelle levering
Heerlijk snel mijn favoriete wierookstokjes in huis...top!
01-08-2017
Michel V.
Goed snelle levering
Goed en een snelle levering,
28-07-2017
Snel en goed
Dank jullie voor de snelle en goede bezorging en service. Zeer tevreden, goed en stevig verpakt.
15-07-2017
Lies D.
Goede en snelle levering
Alles perfect verlopen en snel gekregen.
04-07-2017
Shirley G.
snel en goed geleverd
de geuren zijn erg fijn en niet te overheersend.
snel en goed geleverd.
13-06-2017
Lutfi I.
Super
Producten van goede kwaliteit en goede prijs
02-06-2017
Jasper S.
Florida Water Cologne (Murray & Lanman)

Florida Water Cologne (Murray & Lanman)

Florida Water Cologne van Murray & Lanman Van oudsher wordt Florida water gebruikt bij diverse reinigingsrituelen. De geur en de werking is diep, fris, mysterieus en...
Fantastisch
Eergisteren besteld, gisteren in huis. Goed verpakt en het juiste product. Ik hoop dat ik dit product goed op voorraad blijft zodat ik het vaker kan bestellen!!!! :-)
14-05-2017
Lanny F.
Snelle en correcte levering!
09-05-2017
Dineke K.
De zending is keurig afgeleverd
De zending van mijn bestelling is prima verlopen
02-05-2017
Ja B.
Goede service en hele lekkere wierook.
Snel verstuurd. Goed verpakt en goed ontvangen. Helemaal voor elkaar.
01-05-2017
Sandy P.
prachtige site xxx
ondanks de feestdagen wel late levering maar toch een heel vriendelijke telefoon mogen ontvangen prachtige spullen xxx
01-05-2017
Sandy P.
prachtige site xxx
zeer tevreden over klantenbeoordeling de telefoon en mails ondanks het verzend probleemje mits twee feestdagen toch een vriendelijke telefoon mogen ontvangen ...succes en chapeau xxx
23-04-2017
Kim V.
Perfecte service
Snelle, perfecte service!
18-04-2017
Heel B.
St. Jozef met kind (12 cm)

St. Jozef met kind (12 cm)

St. Jozef met kind 12 cm hoog (verkopen huis) Ruim voldoende op voorraad ! Sint Jozef is de Patroonheilige van het huis en het gezin. Een Sint Jozef beeld heeft er diverse...
Men zegt binnen 3 maanden dat je huis is verkocht. Bij ons heeft het precies 3 maanden en 3 dagen geduurd vanaf dat ik het beeldje in de tuin begraven heb. Nu weet ik niet of het geholpen heeft want de huizen worden ook schaars. Totaal 14 maanden te koop gestaan. Je kan het altijd proberen!


 

Schrijf een review