In prijs verlaagd!
Schelpenorakel - Mylène Hanson Bekijk groter
Schelpenorakel - Mylène Hanson
  • Schelpenorakel - Mylène Hanson
  • Schelpenorakel - Mylène Hanson

Schelpenorakel - Mylène Hanson

9789085080572

Schelpenorakel - Mylène Hanson
Het woord ‘orakel’ betekent ‘bron van wijze raad’. In het ‘Schelpen Orakel’ werken schelpen als instrument om verborgen gedachten en overtuigingen te openbaren en om allerlei vastgeroeste gewoonten te ontdekken die wellicht van grote invloed zijn op je huidige leven.

Meer details

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden*

€ 17,50 incl. BTW

-€ 10,00

€ 27,50 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

Wat de schelpen onthullen over je ware aard, helpt je de geheimtaal van de schelpen ontdekken. Eenvoudig gezegd, schelpen functioneren als het gereedschap dat ons in staat stelt om te praten met ons onderbewustzijn en op deze manier in contact te komen met de informatie die voor de groei van ons innerlijk zelf het belangrijkste is. Je kunt putten uit je eigen aangeboren wijsheid en vreugde door met het Schelpenorakel naar de schelpen te luisteren.

Het woord ‘orakel’ betekent ‘bron van wijze raad’. In het ‘Schelpen Orakel’ werken schelpen als instrument om verborgen gedachten en overtuigingen te openbaren en om allerlei vastgeroeste gewoonten te ontdekken die wellicht van grote invloed zijn op je huidige leven. Jijzelf bent de bron van de wijsheid die je door het gebruik van de schelpen kunt ontdekken. Je eigen onderbewustzijn bevat de kennis hoe je je beperkingen en de hindernissen kunt overwinnen. Zodra je jezelf daarvan bewust bent geworden heb je de mogelijkheid om er verandering in aan te brengen. Op deze manier stimuleert de informatie die de schelpen je geven dit bewustwordingsproces, zodat je zelf de keus kunt maken om je levensloop te veranderen.

Er zijn vier categorieën van schelpen: Gedrag, Interactie, Naam en Uiterlijk, en Intuïtie. De betekenis van de eerste groep, Gedrag, heb ik afgeleid van het gedrag of de anatomie van de weekdieren. In de tweede categorie, Interactie, is de betekenis afgeleid van de wisselwerking tussen de schelp en de mens. In de derde groep, Naam en Uiterlijk, is de betekenis gebaseerd op de naam en het uiterlijk van de schelp. En betekenis van de laatste categorie, Intuïtie, is gebaseerd op intuïtie of intentie.

Om je op weg te helpen bij je reading, kun je een korte blik werpen op de vier overzichtskaarten van elke groep. Zij stellen je in staat om makkelijk en snel alle schelpen van de hele collectie te zien en vanuit dit perspectief kies je de schelpen, die het meest in het oog springen of die waarbij de meeste afkeer voelt. Je zoekt de corresponderende kaarten er bij en je legt ze zodanig in een bepaalde volgorde voor je neer dat het goed voor je voelt. Daarna draai je ze om en kun je lezen wat de betekenis van elke kaart is. Het boekje beschrijft specifieke instructies voor diverse legmethoden en het interpreteren van de readings. Ook worden er voorbeelden van readings gegeven en een uitgebreide uitleg van iedere schelp apart.

Het Schelpen Orakelset bevat een boekje, twee overzichtskaarten met afbeeldingen van alle schelpen in kleur en tweehonderd schelpenkaartjes in kleur.

De schrijfster verteld: Toen mijn schelpenreadings door mond tot mondreclame bekend werden, kreeg ik uitnodigingen om op paranormale beurzen readings te komen geven. Om te voorkomen dat mijn schelpen zouden beschadigen door het heen en weer reizen, maakte ik foto’s van ze. Ik ontdekte dat de foto’s een uitstekende vervanging waren. Tot mijn grote genoegen constateerde ik dat de onbewuste boodschappen nog steeds door de foto’s naar boven kunnen komen. Ik bied je nu dit Schelpen Orakelset, zodat je dit buitengewone geschenk zelf kunt ervaren. Moeder Natuur heeft ons zoveel te leren, als we er maar naar willen luisteren.

Schelpenorakel - Mylène Hanson
Inhoud: 200 schelpenkaarten in kleur + 2 overzichtskaarten met alle schelpen in kleur + boek
Nederlandstalige uitgave!

Reviews (0)

No reviews at this time. 
Schelpenorakel - Mylène Hanson
Schelpenorakel - Mylène Hanson Het woord ‘orakel’ betekent ‘bron van wijze raad’. In het ‘Schelpen Orakel’ werken schelpen als instrument om...

Schrijf een review

30 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign