Lessen voor de Ziel - Sonia Choquette Bekijk groter
Lessen voor de Ziel - Sonia Choquette

Lessen voor de Ziel - Sonia Choquette

9789085081128

Lessen voor de Ziel - Sonia Choquette
De 63 orakelkaarten zijn ontworpen om een antwoord te vinden op deze wezenlijke vragen. Elke kaart gaat over een aspect van de levensreis van je ziel. De kaart laat je zien welke les je nodig hebt om het doel van je levensreis te bereiken.

Meer details

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 22,25 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

Aanvaard de begeleiding van de kaarten en bereik je bestemming in kleine, beheersbare stappen. Zo kom je iedere dag op een hoger spiritueel niveau. Tijdens dit proces leer je om jezelf niet meer in de weg te staan. Je zult je eigen succes ervaren en de voldoening vinden waarnaar je op zoek bent.

De kaarten zijn bedoeld voor iedereen die de belemmeringen in zijn leven onder ogen durft te zien. Belemmeringen die je innerlijke vrede en spirituele groei in de weg staan en die je op wilt ruimen. De kaarten werpen een helder licht op je schaduwkanten en blinde vlekken. Elke kaart laat zien hoe je de illusies van je ego achter je kunt laten. Hierdoor kun je jezelf dieper verbinden met het goddelijke en de scheppende Geest.

Ontvang de bijzondere en uitdagende boodschappen in blijdschap. Als er veel van je wordt gevraagd, toont dit aan dat je bereid bent om uit te groeien tot je volle spirituele volwassenheid. Ervaar het succes, de kracht, voorspoed en innerlijke vrede die de kaarten je brengen.

Lessen voor de Ziel, Sonia Choquette

Inhoud 63 kaarten + boekje

ISBN 9789085081128

Uitgeverij: Koppenhol

Reviews (0)

No reviews at this time. 
Lessen voor de Ziel - Sonia Choquette
Lessen voor de Ziel - Sonia Choquette De 63 orakelkaarten zijn ontworpen om een antwoord te vinden op deze wezenlijke vragen. Elke kaart gaat over...

Schrijf een review

30 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign