Granaat en Rozenkwarts armband met hartje

Granaat en Rozenkwarts armband met hartje 8mm

Granaat en Rozenkwarts armband met hartje 8mm
Een prachtig armband met granaat en rozenkwarts en een hartvormig bedeltje. Afmeting armband: 18.5cm

NewAge Esoteric Gifts
€ 9,95
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

12600 / 692155

Meer informatie

Een prachtig armband met granaat en rozenkwarts en een hartvormig bedeltje.

De granaat is beschermt tegen negatieve energie, reinigt de chakra`s en voorziet ze van nieuwe energie. Het inspireert tot liefde en toewijding en herstelt krachtig. Daarbij helpt u geestelijk om oude gedachte patronen los te laten, geeft hoop en moed in moeilijke situaties. Het heeft een positieve werking op bloedsomloop, immuunsysteem en opname van vitaminen en mineralen. De granaat is beslist niet geschikt voor driftige of gejaagde mensen!

De rozenkwarts is belangrijk voor het hart en de hartchakra. Het leert u de ware essentie van liefde kennen. Het zuivert en opent het hartchakra op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing. Het bevordert kunst, ontvankelijkheid en scheppend denken. De rozenkwarts hersteld het vertrouwen en harmonie in bestaande relaties. Het is ook zeer geschikt voor kinderen. De rozenkwarts heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en voorkomt duizeligheid. En het helpt bij dementie en de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Granaat en Rozenkwarts armband met hartje 8mm
Chakra: 1ste chakra & 4e chakra
Kleur granaat: rood/bruin
Kleur rozenkwarts: roze
Afmeting kralen: ongeveer 8mm
Afmeting armband: 18.5cm
Betreft een elastische armband, past altijd.
EAN 8720088291580

Het geleverde product kan qua kleur afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!