Pendel facet Amethist

Pendel Amethist

Pendel Amethist
De steen is zeer krachtig en beschermend, met een zeer spirituele vibratie, het geeft inzicht en biedt je rust. Vanwege de reinigende werking van de amethist kun je jezelf en de ruimte zuiveren.

NewAge Esoteric Gifts
€ 12,95
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

621076

Meer informatie

De Amethist is een zeer krachtige en beschermende steen met een zeer spirituele vibratie. Het bevordert de liefde voor het Goddelijke, stimuleert de spirituele groei en inzicht. De steen is geschikt voor degene die aan het begin staan van hun spirituele pad. De amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Daarnaast is het geschikt tegen migraine en andere soorten hoofdpijn, slapeloosheid en spataderen.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart-pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Geen twee stenen zijn exact hetzelfde. De verschijningsvorm, maat, kleur kunnen dus verschillen. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen! Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Pendel Amethist
Afmeting: ongeveer 35 tot 40mm
Sterrenbeeld: Vissen & Waterman
Chakra: 6e chakra & 7e chakra
Kleur: paars

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!