Orgoniet massagestaaf Bloem des Levens Toermalijn
Orgoniet massagestaaf Bloem des Levens Toermalijn
Orgoniet massagestaaf Bloem des Levens Toermalijn
Orgoniet massagestaaf Bloem des Levens Toermalijn

Orgoniet massagestaaf Bloem des Levens Zwarte Toermalijn

Orgoniet massagestaaf Bloem des Levens Zwarte toermalijn
De Orgone (orgoniet/orgonite) massagestaaf is speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. Het is ook effectief tegen negatieve aardstralingen, spin-inversie en elektrosmog.

€ 21,95
Op voorraad
615186

Meer informatie

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Het effect van het een orgoniet massagestaaf is dat je je prettiger voelt en dat de energie van andere mensen niet te dicht bij je komt en dat je merkt dat je rustiger wordt en minder stressgevoelig. Een orgoniet maakt contact met je aura.

Voor het gebruik van de massagestaaf dient deze eerst geactiveerd te worden door degene die hem in huis gaat neerzetten. Dit kan gedaan worden door hem in de hand te houden en je eigen energie voor tenminste 20 seconden erdoor heen te laten stromen.

Wilt u alles weten over de werking van een orgoniet, klik dan hier

Orgoniet massagestaaf Bloem des Levens met Zwarte toermalijn
Materialen: 1e kwaliteit edelstenen (zwarte toermalijn), koper en acryl
Afmeting: 10cm lang
Gewicht: 60gram

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!