7 Chakra’s Lavastone ronde kralen armband met hand van Fatima (8mm)

7 Chakra Lavastone armband met handje van fatima 8mm

7 Chakra’s Lavastone armband met hand van Fatima 8mm
Deze lavastone armband symboliseert de eenheid en de verbondenheid met alle kleuren van de chakra's Het geeft je moed en vergroot je wilskracht. Maakt je volhardend en sterk. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden.

€ 4,95
Op voorraad
692122

Meer informatie

Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het geeft je moed en vergroot je wilskracht. Maakt je volhardend en sterk. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden.

Ook versterkt Lavasteen de doelgerichtheid van de ziel en verankert de geest in het lichaam. Hij helpt je om de kern van een probleem in te zien en helpt met het verwijderen van een eventuele negatieve lading als deze loskomt. Hij helpt je in te zien wat je doel in dit leven is en leert je om bij je gevoel te komen en vanuit je hart te leven. Door het element vuur waaruit de steen geboren is, een vulkaan, brengt hij vurige passie op allerlei vlakken.

Deze armband heeft 7 kleurkralen overeenkomstig met de kleuren van de chakra's. De chakra's zijn:
Chakra 1 Basis (rood)
Chakra 2 Sacraal (oranje)
Chakra 3 Zonnevlecht (geel/goud)
Chakra 4 Hart (groen)
Chakra 5 Keel (lichtblauw)
Chakra 6 Derde oog (donkerblauw)
Chakra 7 Kruin (paars)

7 Chakra’s Lavastone armband met hand van Fatima 8mm
Bevat 7 kleurkralen overeenkomstig met de kleuren van de chakra's.
Afmeting kralen: 8mm doorsnede

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!