Rozenkwarts edelsteen massage roller

Rozenkwarts edelsteen massage roller

Rozenkwarts edelsteen massage roller
De massage roller verbeterd de algehele conditie van de huid en werkt ontspannend. Tevens bevorderd Rozenkwarts (zelf)liefde, (zelf)acceptatie en geestelijke groei.

NewAge Esoteric Gifts
€ 17,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
636319

Meer informatie

De massage roller word al eeuwenlang gebruik om de huid jong en flexibel te houden. U kunt genieten van een heerlijk ontspannen gezichtsmassage, maar u kunt ook de roller gebruiken voor de rest van uw lichaam. De roller verbeterd de elasticiteit van de huid en de doorbloeding, waardoor het zichtbaar donkere kringen/wallen onder de ogen en rimpels verminderd. Ook voert het afvalstoffen in de huid af waardoor de huid op je gezicht aanzienlijk strakker word. De edelsteen in de roller heeft een helende werking. Het is belangrijk om de edelsteen massage roller regelmatig te reinigen met witte salie, palo santo of een reinigende wierook.

Hoe gebruik je de edelsteen massage roller
De massage roller rol je van binnen naar buiten en van onder naar boven over je gezicht terwijl je een lichte druk zet. Beweeg voor het beste resultaat altijd richting de buitenste rand van uw gezicht. U kunt het gebruiken met een olie of gezichtscrème, dit is echter niet noodzakelijk. Dit proces kunt u het beste in de ochtend en avond herhalen, voor het beste en snelste resultaat.

Rozenkwarts edelsteen massage roller
Afmeting: ongeveer 135mm lang, grote roller 40mm breed en klein roller 21mm breed.
Sterrenbeeld: Kreeft, Stier & Weegschaal
Chakra: 4e chakra
Kleur: roze