Staande Engel Bergkristal (5cm)

Staande Engel Bergkristal (5cm)

Staande Engel Bergkristal (5cm)
Een prachtig engel van bergkristal om je kracht, een helder tot vooruitziende blik te geven.

€ 19,95
Bestelbaar (levertijd 5 - 6 dagen)
679022 / 5060236570574

Meer informatie

Een prachtig engel van bergkristal om je kracht, een helder tot vooruitziende blik te geven. Het is zeer geschikt voor healings of energetisch werk. De steen beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze in balans. Omdat de bergkristal neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. De steen werkt vitaliserend, pijnstillend en stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.

Engelen zijn boodschappers uit het hogere rijk, klaar om ons emotionele geruststelling en spirituele begeleiding te bieden. Engelen helpen ons contact te maken met onze beschermengel die ons bewaakt en beschermt in alles wat we vragen.

Staande Engel Bergkristal (5cm)
Afmeting: 5cm hoog
Chakra's: alle chakra's
Kleur: wit en helder
Gemaakt van 100% echt edelsteen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!