Handboek der droomsymbolen - Klausbernd Vollmar

Handboek der droomsymbolen - Klausbernd Vollmar

Handboek der droomsymbolen - Klausbernd Vollmar

2000 droomsymbolen en trefwoorden van A tot Z als sleutel tot het onbewuste.

Schors uitgeverij
€ 19,90
Levertijd 5 - 10 werkdagen
9789063783563

Meer informatie

Het Handboek der Droomsymbolen dient als gids in de fascinerende wereld der droomsymboliek. Door de eigentijdse en volledige, maar vooral begrijpelijke uitleg van de vele symbolen en trefwoorden mag dit `droomlexicon’ tot het meest actuele standaardwerk in de huidige droomliteratuur worden gerekend.

Tegenwoordig kan aan een symbool niet langer slechts één betekenis worden toegeschreven; elk symbool bezit een heel spectrum aan betekenissen. De therapeutisch zeer ervaren auteur maakt bij zijn interpretatie onder meer gebruik van de psychologische duiding volgens C.G. Jung, S. Freud of één van de vele uiteenlopende stromingen en scholen van droomverklaring.

Behalve een grondige uitleg van de klassieke droomthema’s, schroomt Klausbernd Vollmar niet zich te wagen aan meer actuele droombeelden zoals ‘televisie’, ‘milieuvervuiling’ en ‘fax’.
Of droombeelden zoals ‘giraffe’, ‘kanarie’ en ‘dinosaurus’, waaraan, ondanks dat ze een belangrijke rol in het droomleven kunnen spelen, in de gangbare droomliteratuur veelal weinig aandacht wordt geschonken.

Op doeltreffende en inzichtelijke wijze helpt het Handboek der Droomsymbolen u de symbolen in uw dromen te begrijpen en hun waardevolle boodschappen praktisch te vertalen naar het dagelijks leven. Een onmisbare aanvulling op de bestaande droomliteratuur.

Handboek der droomsymbolen - Klausbernd Vollmar
Formaat: 14 x 21,5 cm | Uitvoering: Paperback
Pagina's: 272 | ISBN: 9789063783563
Uitgeverij: Schors.