Goedkope wierook - Rustgevende geurbeleving

Goedkope wierook
De productie van wierookstokjes is het beste te omschrijven als een mix van aloude traditie en de kennis van nu. Deze geurende goedkope wierookstokjes zijn gemaakt van een mengsel van natuurlijke ingrediënten. De wierookstokjes bestaan uit traditionele gespleten bamboe waaromheen het wierookmengsel is gerold.

Meer als duizend jaar wordt wierook gebruikt als religieus reukoffer en tegenwoordig ook als middel om een sfeer te scheppen. Van oorsprong komt wierook uit het Midden-Oosten, maar wordt hedendaags gemaakt in Nepal, India, China of Tibet. Wierookbranden maakt deel uit van alle culturen. Het wordt gebruikt bij diverse (offer of geur)rituelen maar het werkt ook krachtig in op je lichaam en geest en zuivert de lucht en atmosfeer van energie. Het is belangrijk om te weten dat je wierook altijd brandt met een wit waxinelichtje of een witte kaars ernaast. Het branden van wierook trekt altijd positieve en negatieve energie aan. De witte kaars fungeert als een buffer tussen die twee, zodat je alleen het positieve ervaart.

Boven op het rustgevend effect van wierook komt het effect van de geur. Elke geur prikkelt een bepaalde zintuig. Door het zinnenprikkelende karakter van wierook wordt naast de concentratie op gebed of meditatie ook de toegankelijkheid van het zesde zintuig bevorderd.

Zoek voor het branden van deze goedkope wierookstokjes een geschikte wierookhouder. Het is belangrijk dat het stokje niet om kan vallen. Steek het bovenste uiteinde aan en blaas de vlam na enkele seconden voorzichtig uit. De achterblijvende gloed brandt de wierookmassa van het stokje langzaam op, en ervaar een heerlijke geurbeleving van goede kwaliteit voor een zeer lage prijs.

Er zijn 13 producten.

Er zijn 13 artikelen

Actieve filters