Wierookhars

Korrel wierookhars is eigenlijk een van puurste vormen van wierook. Het wordt gewonnen uit de hars van de boswelia boom. De meest bekende soorten zijn de Myrrhe, Frankincense, Copal en Benzoe. Wij voeren ook nog vele andere soorten zoals dragonblood en andere korrels waar Essentiële oliën aan zijn toegevoegd.

Wanneer men korrel wierookhars wilt verbranden, is het verstandig om hiervoor een goede wierookbrander aan te schaffen. En uiteraard kunt u ook een normaal aardewerken schaaltje gebruiken, en daar weer onder een vuurvaste bord of schaal te zetten om de veiligheid te verzekeren.

Met verschillende soorten wierookharsen kun je een andere geur en dus een andere stemming creëren. Belangrijk is ook om te beginnen met niet teveel van deze korrels op de houtskool, anders kan de geur soms te sterk worden. Het advies is om niet meer dan 4 a 5 korreltjes per keer te gebruiken. De houtskool blijft nog lang warm en als u dus meer geur wilt, kunt u altijd later nog korrel wierookhars erbij leggen. Sommige harskorrels kunnen zorgen voor een zeer sterke reiniging van de omgeving. Het wordt dus ook gebruikt om omgevingen of leefvertrekken te reinigen van geesten of negatieve energieën.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw