7 Angels wierook kegeltjes (Green Tree)

7 Angels kegel wierook (Green Tree)

7 Angels kegel wierook (Green Tree)
7 Angels is eveneens een heerlijke en uitgebalanceerde wierookgeur gemaakt volgens de traditionele natuurzuivere masala methode.

Green Tree wierook
€ 1,25
Levering 2 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 5 beschikbaar

8902276107877

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 1,10 Tot € 0,45

Meer informatie

7 Angels is een mix van verschillende aromaolien, kruiden, bloemen en hout extracten en andere natuurlijke ingrediënten. Deze geur is een beetje zoet en licht kruidig geschikt voor bij de meditatie en yoga. Het is een heerlijk ontspannende geur en brengt u tot rust en bezinning.

7 Angels kegel wierook (Green Tree)


Wierook gemaakt volgens de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken, handgerold en natuurzuiver. Deze wierook bestaat dus alleen uit natuurlijke ingrediënten, De fijnste kruiden, bloemen en hout extracten, exotische oliën, harsen, indiase specerijen en andere natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Green tree wierook werkt ontspannend en verbetert de stemming.

Green Tree Wierook en Kegel wierook

- Bevatten geen zwarte houtskool.
- Geen kunstmatige toevoegingen.
- De wierook met gemalen hout als basis.
- Deze is dan ook licht bruin van kleur.

- Een uitzonderlijke wierook, niet zwaar van geur

Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen. Onthoud deze naam Green Tree. Een geschenk van Moeder Aarde

7 Angels kegel wierook (Green Tree)

Inhoud: 10 wierookkegeltjes
Uit: Bangalore (India)
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.