In prijs verlaagd!
7 Chakra`s wierook (Green tree) Bekijk groter
7 Chakra`s wierook (Green tree)

7 Chakra`s wierook 15gr (Green tree)

3112000000069 -1

7 Chakra`s wierookstokjes van het merk Green tree
7 Chakra`s is een heerlijke en uitgebalanceerde wierookgeur gemaakt volgens de traditionele masala methode. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen.
per doos met 12 pakjes nu goedkoper >> klik hier

Meer details

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 1,20 incl. BTW

-€ 0,15

€ 1,35 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

Chakra's zijn centra van geestelijke energie in het menselijk lichaam. De zeven belangrijkste chakra's lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra's (Sanskriet voor "wiel") zijn te vergelijken met een soort energiebronnen.

Chakra's nemen energie op en geven energie af via energiebanen die door het lichaam stromen. Chakra's zijn verantwoordelijk voor de activering van de diverse lichaamsfuncties zoals ademen, spreken, lopen enzovoort.

Alle chakra's spelen een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elke chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Ideaal zou zijn als alle chakra's open zouden zijn en even actief. Helaas is dit meestal niet zo.

Chakra's kunnen 'dichtzitten' waardoor blokkades in de energie ontstaan. Om dit te compenseren worden andere chakra's juist overactief, hetgeen weer tot andere problemen leidt.

Deze chakra wierook helpt om tijdens een meditatie jezelf af te stemmen op een specifieke chakra.

7 Chakra`s wierook van het merk Green tree

De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

Ontdek de geur van de 7 Chakra`s premium masala incense.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

7 Chakra`s wierookstokjes (Green tree)
Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud: 15 gram. (ongeveer 15 stokjes)

(zoekwoorden: zuivere, masala, wierook, greentree, chakra, energie, zeven, chakras)

Reviews (0)

No reviews at this time. 
7 Chakra`s wierook 15gr (Green tree)
7 Chakra`s wierookstokjes van het merk Green tree 7 Chakra`s is een heerlijke en uitgebalanceerde wierookgeur gemaakt volgens de traditionele...

Schrijf een review

23 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign