Rhodoniet en Rozenkwarts armband met hartje

Rhodoniet en Rozenkwarts armband met hartje

Rhodoniet en Rozenkwarts armband met hartje
Een prachtig armband met rhodoniet en rozenkwarts en een hartvormig bedeltje. Afmeting armband: 18.5cm

€ 10,95
Op voorraad
30438111 / 692212

Meer informatie

Een prachtig armband met rhodoniet en rozenkwarts en een hartvormig bedeltje.

De rhodoniet is een goede steen voor meditatie op basis van de mantra's. Het brengt de ziel meer in harmonie met de vibratie. De steen brengt je kalmte bij paniek, verwarring en gevaar. Het helpt bij genezing van wonden, het heeft een rustige werking op het bloedsomloop en verlicht kramppijnen.

De rozenkwarts is belangrijk voor het hart en de hartchakra. Het leert u de ware essentie van liefde kennen. Het zuivert en opent het hartchakra op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing. Het bevordert kunst, ontvankelijkheid en scheppend denken. De rozenkwarts hersteld het vertrouwen en harmonie in bestaande relaties. Het is ook zeer geschikt voor kinderen. De rozenkwarts heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en voorkomt duizeligheid. En het helpt bij dementie en de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Rhodoniet en Rozenkwarts armband met hartje
Chakra: 4e chakra
Kleur rhodoniet: (donker)roze
Kleur rozenkwarts: roze
Afmeting kralen: ongeveer 8mm
Afmeting armband: 18.5cm
Betreft een elastische armband, past altijd.

Het geleverde product kan qua kleur afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!