Cleaning & Protection Auraspray 50ml (Pure Healing)

Cleaning & Protection Auraspray 50ml Pure Healing

Cleaning & Protection Auraspray 50ml Pure Healing
Cleaning & Protection auraspray helpt je om je aura te reinigen en te beschermen tegen negatieve invloeden (bescherming tegen entiteiten).

Pure Healing
€ 14,95
Op voorraad

Nog 8 beschikbaar

636276 / 6150408413408

Meer informatie

Deze spray helpt je om je aura te reinigen en te beschermen tegen negatieve invloeden en entiteiten, tegen energetische aanvallen uit je omgeving van personen, maar geeft ook een krachtige bescherming tegen het binnenkomen van entiteiten en aura lifters. Deze auraspray is ook te gebruiken als je readings geeft of andere energetische behandelingen.

Hoe kun je dit product gebruiken?
Spray 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld. Merk het verschil.

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Cleaning & Protection Auraspray
Inhoud: 50ml
Merk: Pure Healing
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze auraspray is samengesteld met 100% zuivere etherische oliën.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.