In prijs verlaagd!
Palo Santo hout peru (50 gram) Bekijk groter
Palo Santo hout peru (50 gram)

Palo Santo hout peru (50 gram)

882024

Palo Santo hout peru 50 gram
Puur, Zuiver en Heilig hout uit de bossen van Peru
Deze palo santo wordt gebruikt voor: Meditatie, zuivering, Het verbeteren van de energiestroom in het lichaam, Het afweren van slechte (negatieve) energie, ongeluk en calamiteiten.

Meer details

Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis*

€ 8,50 incl. BTW

-€ 0,45

€ 8,95 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

Palo Santo (Bursera Graveolens) is een typische boom die voorkomt aan de kust van de stille Zuidzee van Centraal Zuid-Amerika. De boom staat ook bekend onder de naam “Heilig hout” omdat zijn bloesem ontstaat gedurende de kersttijd. Het hout is heel erg herkenbaar aan zijn ongeëvenaarde geur.

Dit Heilige Hout komt uit het Andes gebied en wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout word van de grond “geoogst” pas 4 tot 10 jaar nadat de boom dit op natuurlijke wijze heeft losgelaten.

Het is tijdens deze periode dat het hout als het ware rijpt en de genezende werking schenkt aan het parfum van het hout. Geen enkele boom wordt beschadigd gedurende dit proces.

Palo Santo is vaak gebruikt voor:
• meditatie,
• zuivering,
• Het verbeteren van de energiestroom in het lichaam,
• Het afweren van slechte energie, ongeluk en calamiteiten.

De Palo Santo is compleet zuiver (puur hout) Je kunt ze in korte tijd aansteken van een paar seconden tot aan een minuut. Bij voorkeur in de Zuid Amerikaanse tijgerschelp. Terwijl het hout verbrand zal de ruimte zich vullen met een zoete, harsachtige geur.

Palo Santo hout 50 gram
Inhoud: 50 gram.

Reviews (0)

No reviews at this time. 
Palo Santo hout peru (50 gram)
Palo Santo hout peru 50 gram Puur, Zuiver en Heilig hout uit de bossen van Peru Deze palo santo wordt gebruikt voor: Meditatie, zuivering, Het...

Schrijf een review

6 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign