12 pakjes Yoga Tree wierook (Green tree)

Green Tree Yoga Tree wierook (12 pakjes)

Green Tree Yoga Tree wierook (12 pakjes)
De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed.

Green Tree wierook
€ 15,60
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

8902276104012

Meer informatie

De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Dit is een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het (traditionele Indiase) wierook maken.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Green Tree Yoga Tree wierook (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook van 15 gram (ongeveer 180 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.