Bergkristal geboorde hanger (Madagaskar) Bekijk groter
Bergkristal geboorde hanger (Madagaskar)

Bergkristal geboorde hanger (Madagaskar)

2800 / 693014

Bergkristal geboorde hanger (Madagaskar) met koord
De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Kan  opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 5,50 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Bestel voor 22 december hier uw Kerstcadeaus en krijg € 2,- korting op uw bestelling.
Gebruik daarvoor de volgende kortingscode 0122018 bij het afrekenen en druk op Ok
(korting is geldig bij een online bestelling vanaf € 15,-)

Meer informatie

Bergkristal geboorde hanger (Madagaskar) met koord
Vanaf de oudste tijden is bergkristal gebruikt om mooie sieraden of gebruiksvoorwerpen van te maken. In Egypte zijn in graven, gedateerd van 3.300 v.Chr., twee uit bergkristal geslepen vazen gevonden.

Bergkristal bestaat uit silicaat of kiezelzuur, uitgekristalliseerd in volkomen doorzichtige, kleurloze zeszijdig prisma’s. De grote balanshersteller tussen geest en lichaam is bergkristal! In het algemeen kan men over de geneeskracht van bergkristal zeggen dat de bergkristal de overwinnaar van alle angsten is en de lichtkracht draagt die de mensen helpt het intuïtieve inzicht te verlichten, te versterken, om de duisternis van onwetendheid te doordringen. Geeft zelfvertrouwen: laat je als vanzelf rechtop lopen. Helpt je het gevoel ‘hier ben ik’ te versterken. Helpt bij woede in mensen. Maakt milder, minder agressief en toegankelijker. Zuivert het hele menselijke systeem. Ruimtes waar vermoeidheid heerst worden weer opgeladen met zijn krachtige, heldere energie. Bergkristal helpt bij depressie, wagenziekte, evenwichtsstoornissen en angsten. De steen reinigt, geeft energie en bevordert helder denken. Een steen van alle tijden, maar vooral een steen voor onevenwichtige, duistere tijden. Een belangrijke steen voor deze tijd.

Onderhoud: reinig onder stromend water, laad weer op gedurende de nacht, in een schaal met getrommelde hematiet stenen.

Chakra: werkt zuiverend op alle chakra's, Kruin Chakra (7e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Leeuw (23 Juli tot 23 Augustus)
Steenbok (22 december tot 20 januari)
Kleur: Wit en helder
Afmeting: 25 mm x 18 mm
Geboorde hanger van Bergkristal met koord.
Al onze edelsteenhangers zijn gemaakt van 100% echt edelsteen.

Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. In geval van twijfel altijd een arts raadplegen.

Reviews (0)

No reviews at this time. 
Bergkristal geboorde hanger (Madagaskar)
Bergkristal geboorde hanger (Madagaskar) met koord De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang...

Schrijf een review

11 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign