2e Chakra - Heiligbeen / Sacraal chakra essence Bekijk groter
2e Chakra - Heiligbeen / Sacraal chakra essence
  • 2e Chakra - Heiligbeen / Sacraal chakra essence
  • 2e Chakra - Heiligbeen / Sacraal chakra essence

2e Chakra - Sacraal chakra essence (Sacral chakra)

725201

Heiligbeen / sacral chakra (chakra 2): creativiteit, seksualiteit en emoties. De thema's van dit chakra hebben te maken met onze relatie met anderen en de wereld om ons heen, in 't bijzonder onze emotionele identiteit en seksualiteit. Als het goed functioneert dan ervaren wij het leven als een vloeiende stroom.

Meer details

Levertijd: 3 tot 5 dagen

€ 8,50 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

Heiligbeen chakra (chakra 2): creativiteit, seksualiteit en emoties. De thema's van dit chakra hebben te maken met onze relatie met anderen en de wereld om ons heen, in 't bijzonder onze emotionele identiteit en seksualiteit. Als het goed functioneert dan ervaren wij het leven als een vloeiende stroom, waarin wij contact met anderen maken via onze gevoelens, en we een gezonde en bevredigende seksuele relatie hebben.

Verbinding met: Kleur oranje, water, emotioneel volwassen gedrag, het emotionele lichaam, de toon D.

Samenstelling: Carneool, helder bergkristal, pompoen, rozenkwarts, goudsbloem, donkere opaal, chrysocolla, twintigvlak.

Wanneer gebruiken? Bij boosheid, frustratie, ongeduld, geblokkeerde creativiteit. Moeite met uitdrukking seksualiteit; seksueel schuldgevoel. Emoties die uit evenwicht zijn. Emotionele uitersten; geweld. Zich niet kunnen uiten of in contact komen met emotionele behoefte. Moeite met het accepteren van verandering. Relatieproblemen. Verwonding van het innerlijk kind.

Chakra Essences: De chakra's vormen samen een van de energiesystemen van het lichaam. Onze set van Chakra Essences bevat tien Essences (in combinaties) van bloemen, edelstenen en kristallen, die de zeven belangrijkste chakra's plus drie andere chakrapunten activeren en in evenwicht brengen, waardoor de persoonlijkheid het bewustzijnsniveau dat bij elk chakra hoort ten volle kan benutten.

Hoe gebruik je de Chakra Essences? Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren. Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent.

Let op: Het gebruik van deze vorm van Essences betekent geen vervanging van medische behandeling.
Bewaaradvies: Deze Essences bewaar je het best op een koele plek, uit de buurt van tv, magnetron, computer, draadloze of mobiele telefoons en dergelijke.

2e Chakra - Heiligbeen / Sacraal chakra essence
Inhoud: 10 ml

Reviews (0)

No reviews at this time. 
2e Chakra - Sacraal chakra essence (Sacral chakra)
Heiligbeen / sacral chakra (chakra 2): creativiteit, seksualiteit en emoties. De thema's van dit chakra hebben te maken met onze relatie met...

Schrijf een review

9 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign