Aartsengel Michael Auraspray (50ml) Bekijk groter
Aartsengel Michael Auraspray (50ml)

Aartsengel Michael Auraspray (50ml)

636278

Aartsengel Michael Aura spray (50 ml)
Aartsengel Michaël staat bekend als "de grote beschermer" en hij is de krachtige leider onder de aartsengelen. Aartsengel Michaël Aura Spray zorgt ervoor dat alle koorden worden verbroken en dat je je veilig en beschermd voelt.

Meer details

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

€ 10,50 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Bestel voor 22 december hier uw Kerstcadeaus en krijg € 2,- korting op uw bestelling.
Gebruik daarvoor de volgende kortingscode 0122018 bij het afrekenen en druk op Ok
(korting is geldig bij een online bestelling vanaf € 15,-)

Meer informatie

Aartsengel Michael Auraspray

Aartsengel Michaël staat bekend als "de grote beschermer" en hij is de krachtige leider onder de aartsengelen. Aartsengel Michaël Aura Spray zorgt ervoor dat je beschermd bent en dat je je veilig voelt. Aartsengel Michaël spray snijd alle negatieve en angst koorden weg en beschermt je tegen negatieve energieën en entiteiten. Ook snijd Aartsengel Michaël spray de koorden door van mensen die in je gedachten bij je zijn opgekomen en jou pijn hebben gedaan. De Aartsengel Michaël Aura Spray helpt ook om negatieve verbindingen, structuren en gewoontes uit het verleden op te lossen en oude trauma's te helen. De aartsengel Michaël Aura Spray geeft een dieper vertrouwen om met andere mensen in harmonie om te gaan en brengt je in je eigen rechtvaardigheid en waarheid.

Hoe kun je dit product gebruiken?
*Spray 2 tot 3 keer per dag de aura spray over je heen. (laat dit evt door iemand doen) Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld. Je merkt gelijk het verschil. Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Deze Auraspray is samengesteld met 100% zuivere etherische oliën.

Aartsengel Michael Auraspray
Inhoud: 50 ml.
Wordt geleverd incl verstuiver.

Reviews (0)

No reviews at this time. 
Aartsengel Michael Auraspray (50ml)
Aartsengel Michael Aura spray (50 ml) Aartsengel Michaël staat bekend als "de grote beschermer" en hij is de krachtige leider onder de...

Schrijf een review

22 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign