Ganesha (15072) Bekijk groter
Ganesha (15072)

Ganesha (15072)

15072

Ganesha (15072)
Ganesha wordt gezien als de brenger van wijsheid en geluk, de opruimer van alle obstakels. Hij zorgt ervoor dat alle obstakels (problemen) in het leven verdwijnen.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 59,50 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

Ganesha is de meest geliefde god in het hindoeïsme, maar ook in het boeddhisme staat hij in hoog aanzien. Ganesha zoon van Shiva en Parvati manifesteert zich in meer dan 90 verschillende vormen. Meestal met vier armen. Ganesha wordt gezien als de brenger van wijsheid en geluk, de opruimer van alle obstakels. Hij zorgt ervoor dat alle obstakels (problemen) in het leven verdwijnen.

In India en Nepal vind je in iedere auto wel een afbeelding van Ganesha, omdat hij wordt gezien als de beschermer van reizigers.

Hier afgebeeld zittend op troon met zijn meest voorkomende attributen: vangkoord, de drijfhaak en schaal met lekkernijen. Een slang is zijn gordel en zijn buik symboliseert het universum.

Ganesha (15072)
Afmeting: Hoog 20 cm, Breed 16 cm
Gemaakt van: coldcast resin
Collectie: Veronese

Reviews (0)

No reviews at this time. 
Ganesha (15072)
Ganesha (15072) Ganesha wordt gezien als de brenger van wijsheid en geluk, de opruimer van alle obstakels. Hij zorgt ervoor dat alle obstakels...

Schrijf een review

15 andere producten in dezelfde categorie:

icons
Webshop by SD Webdesign