Bach Bloesem remedies

Informatie

Webshop beoordeling
4.8 / 5

Bach Bloesem remedies Er zijn 28 producten

  • Bach Bloesem Remedies

    De Bach Flower Remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft een specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Deze tincturen helpen je om beter om te gaan met emoties in het dagelijks leven die je uit balans brengen. De Bach Flower Remedies komen overeen met de orginele bloesemextracten, waarvan de werking door Dr. Edward Bach in de jaren 30 is ontdekt. Vandaag de dag werken ze nog op dezelfde manier. Ze helpen jouw evenwicht te herstellen door je te ondersteunen bij het onder controle krijgen van jouw emoties, je voelt je beter, in harmonie met het leven. De Remedies zijn makkelijke te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en ze belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. De Bach Bloesem Remedies vervangen geen noodzakelijke medische handelingen !

  • Bach Rescue

    Bach Rescue is de remedie voor noodsituaties. Als je plotseling slecht nieuws te horen hebt gekregen, een familiecrisis of als je angstig, verward of zelfs in paniek bent, helpt Rescue Remedy je de situatie kalm en rustig het hoofd te bieden. Het kan ook voorafgaand aan een stressvolle gebeurtenis worden ingenomen, bijvoorbeeld wanneer je op belangrijk nieuws zit te wachten, voor het afleggen van een examen of afrijden voor het rijexamen, voor een moeilijke vergadering, enz.. Het is een uitstekende remedie wanneer je je gespannen voelt of uitermate geïrriteerd en het kan over het algemeen helpen het evenwicht te herstellen. Het is echter wel een hulpmiddel van onschatbare waarde wanneer je in een noodsituatie op medische hulp wacht. Het is een natuurlijk, veilig en mild middel dat niet verslavend werkt en geen enkele andere vorm van medische behandeling verstoort. Rescue Creme kan worden toegepast als creme voor uitwendig gebruik, en is een combinatie van zes bloesems. Het kan op het hele lichaam, zoals bijvoorbeeld de handen en het gezicht, worden gebruikt. Rescue Remedy en de Rescue Creme zijn niet bedoeld om in de plaats van medische handeling te worden gebruikt.

per pagina
Toont 1 - 21 van de 28 items
Toont 1 - 21 van de 28 items
Bach Bloesem remedies
De Bach Flower Remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft een specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Deze tincturen helpen je om beter om te gaan met emoties in het dagelijks leven die je uit balans brengen. Ook verkrijgbaar zijn de Bach Rescue is de remedie voor noodsituaties. Als...
De Bach Flower Remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft een specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. Deze tincturen helpen je om beter om te gaan met emoties in het dagelijks leven die je uit balans brengen. Ook verkrijgbaar zijn de Bach Rescue is de remedie voor noodsituaties. Als je plotseling slecht nieuws te horen hebt gekregen, een familiecrisis of als je angstig, verward of zelfs in paniek bent, helpt Rescue Remedy je de situatie kalm en rustig het hoofd te bieden. Het kan ook voorafgaand aan een stressvolle gebeurtenis worden ingenomen, bijvoorbeeld wanneer je op belangrijk nieuws zit te wachten, voor het afleggen van een examen of afrijden voor het rijexamen, voor een moeilijke vergadering, enz.. Alle Remedies zijn gemakkelijke te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en ze belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet.
Bekijk meer