Wierook, Salie en toebehoren

Wierook is in alle culturen een brug geweest tot een andere wereld. Ook in religieuze culturen vinden wij het branden van wierook als gedachteversterker heel gewoon. Het regelmatig branden van wierook zal in de leef- of werkruimte een andere ``energie`` laten ontstaan, zodat je op deze wijze je leven kan veranderen. Het is heel belangrijk om te ...

Wierook is in alle culturen een brug geweest tot een andere wereld. Ook in religieuze culturen vinden wij het branden van wierook als gedachteversterker heel gewoon. Het regelmatig branden van wierook zal in de leef- of werkruimte een andere ``energie`` laten ontstaan, zodat je op deze wijze je leven kan veranderen. Het is heel belangrijk om te weten dat je altijd wierook brandt met een waxinelichtje of een kaars ernaast. We doen dit omdat je met wierook branden altijd positieve en negatieve energie aantrekt, de kaars fungeert dan als buffer tussen die twee, zodat je alleen het positieve ervaart. Wierook bestaat voor een deel uit vluchtige stoffen, die je jarenlang kunt bewaren als je bepaalde voorzorgen in acht neemt o.a. *Bewaar de wierook op een koele plek uit het licht. *Bewaar de wierook in een plastic zak en sluit deze hermetisch af. Maak een keuze uit de subrubriek hieronder voor de verschillende soorten en een omschrijving.

Lees meer >
 • Aartsengelen wierook
 • Diverse wierook
 • Darshan wierook per pakje

  Op zoek naar een hele doos a 6 stuks van deze Darshan wierook? KLIK HIER

 • Darshan wierook per 6 stuks

  Op zoek naar losse pakjes van deze Darshan wierook? KLIK HIER

 • G.R wierook per pakje

  De productie van G.R Wierook stokjes is het beste te omschrijven als een mix van aloude traditie en kennis van nu. De ingrediënten van deze wierook zijn een mix van diverse bladeren, bloemen, wortels, schors, houtsoorten, hars, gom en oliën.  GR incense international maakt al decennia lang heerlijke geurcombinaties en is producent van de meest uiteenlopende geuren.

 • G.R Wierook per 6 stuks

  De productie van G.R Wierook stokjes en kegeltjes is het beste te omschrijven als een mix van aloude traditie en kennis van nu. De ingrediënten van deze wierook zijn een mix van diverse bladeren, bloemen, wortels, schors, houtsoorten, hars, gom en oliën.  GR incense international maakt al decennia lang heerlijke geurcombinaties en is producent van de meest uiteenlopende geuren. Het is heel belangrijk om te weten dat je altijd wierook brandt met een wit waxinelichtje of een witte kaars ernaast. We doen dit omdat je met wierook branden altijd positieve en negatieve energie aantrekt, de witte kaars fungeert dan als buffer tussen die twee, zodat je alleen het positieve ervaart.

 • Wierook voordeel per doos
 • Goloka wierook per pakje

  Wij verkopen ook wierook van het merk GOLOKA. grote collectie in verschillende geuren per pakje a 15 gram.
  Op zoek naar een hele doos a 12 stuks van deze wierook? KLIK HIER

 • Goloka wierook per 12 stuks

  Goloka wierook per doos van 12 pakjes. Grote collectie traditioneel handgerolde wierook in verschillende geuren.
  Op zoek naar losse pakjes van deze wierook? KLIK HIER

 • Golden NagChampa

  GEURBELEVING: Heerlijke geuren die net iets beter zijn dan de originele maar zeker niet duurder. verkrijgbaar in Golden Nag Patchouli, Golden Nag Chandan, Golden Nag Forest, Golden Nag Meditation en Golden Nag Champa.

 • Flute wierook per pakje
 • Flute wierook per 6 stuks
 • HEM Wierook per pakje

  HEM wierook is van een uitstekende kwaliteit, Het stokje wordt van bamboesplinters gemaakt. De bamboesplinters bedoezelen namelijk de geur niet bij het branden van de wierook. Wij verkopen verschillende merken o.a. Darshan, Tulasi, BIC en HEM wierook met kwantumkorting. Kom naar onze winkel in Rotterdam of bestel online deze goede en goedkope wierook.
  Op zoek naar een hele doos a 6 stuks van deze wierook? KLIK HIER

 • HEM wierook per 6 stuks

  HEM wierook is van een uitstekende kwaliteit, en komt uit bangalore (india) Het stokje wordt van bamboesplinters gemaakt. De bamboesplinters bedoezelen namelijk de geur niet bij het branden. Hieronder vindt u de HEM wieroken die wij voordelig aanbieden per doos / pak van 6 rollen (120 stokjes) Op zoek naar losse pakjes van deze wierook? KLIK HIER

 • HEM Wierookcones

  Alle soorten kegelwierook (cones) van het merk HEM nu extra voordelig. In onze winkel te rotterdam op dit moment € 1 euro per stuk...

 • Heilig hout (palo santo)

  De PALO SANTO - Heilig Hout gebruik je net als wierook. Alleen doe je er gemiddeld veel langer mee. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur wanneer het wordt aangestoken in huis. Het wordt gebruikt door sjamanen o.a bij rituelen en zuiveringssessies, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt.

 • Houtskool
 • Wierookplankjes

  De plankjes en boxen zijn veelal voorzien van verschillende tekens aan de zijkant.

 • Korrelwierook

  Deze wierookharsen en houtachtige wieroken komen direct van de planten en bomen zelf. Het hars van deze is eerst gedroogd en dan vermalen en tot granulaat verwerkt om het makkelijk te kunnen gebruiken. Wierookhars korrelwierook wordt verbrand op houtskool en het is een van de oudste en beste manieren om van wierook branden.

  Wierookhars en houtachtigen branden is een ritueel  waarbij energetische zuivering van de omgeving maar ook van negativiteit wordt bewerkstelligd.  Van oudsher worden wierookceremonies uitgevoerd voor het gunstig stemmen van de geesten en het verdrijven van obstakels.  Wierookrituelen zijn eigenlijk weer herontdekt; veel mensen hebben wierook in huis en er zijn ook veel mensen die deze harswieroken zeer op prijs stellen.

  Doseer de korrelwierook, zodat er niet teveel geur ineens vrijkomt. niet meer dan 4 a 5 korreltjes per keer op de houtskool leggen. Gebruik eventueel een houtskooltang om de houtskool aan te steken en een wierooktangetje om de wierookhars en houtachtigen op de houtskool te leggen. De andere benamingen zijn wierookharsen, houtachtige wierook, granulaat wierook (wierookhars) of manna.

 • Padmini wierook
 • Religieuze wierook

  Bidden en/of een meditatie, een rustig moment om alles eens rustig te overdenken, deze religieuze wierook kan je daarbij helpen. Deze geuren geven bescherming en inzichten en kunnen je begeleiden om meer contact te maken met de engelen om een liefdevolle sfeer te scheppen gunsten en vragen te stellen aan de engelen, heiligen, meesters en gidsen. Het woord wierook betekent eigenlijk heilige rook.

 • Rituele wierook

  Eastern Myth & mystical aromas incense De Rituele wierook wordt gebruikt voor bescherming en het aantrekken van de goede energieën om het lot gunstig te stemmen en schenken je o.a. liefde, rijkdom, succes, rust en bescherming. Brandt naast de wierook een witte kaars zodat je goede energieën aantrekt en de slechte energieën je deur voorbij gaan.

 • Satya wierook per pakje

  De originele NagChampa wierook en ook de andere soorten zijn bij ons verkrijgbaar: *Natural *Superhit *Aastha *Ajaro *Ayurveda *Aura Cleansing *Bliss *Chakra *Devotion *Harmony *Mandala *Meditation... Op zoek naar een hele doos a 12 stuks van deze wierook? KLIK HIER
  Staat uw wierook er niet bij ? Bel ons voor informatie: 010-4520853

 • Satya wierook per 12 stuks

  De originele NagChampa wierook per doos van 12 stuks en ook de andere soorten zijn bij ons verkrijgbaar: *Reiki *Namaste *Buddha blessing *Arabian Musk *French Lavender * Chakra *Aura Cleansing *Stress relief * Harmony *Natural *Superhit *Aastha *Ajaro *Ayurveda *Bliss *Devotion *Mandala *Meditation en nog veel meer...Op zoek naar losse pakjes van deze wierook? KLIK HIER
  Staat uw wierook er niet bij ? Bel ons voor informatie: 010-4520853

 • Satya wierook per 6 stuks

  NIEUW BINNEN
  Wierook in het ronde kokertje, maar dit keer van het merk Satya (Shrinivas Sugandhalaya LLP). Deze wierook is van een uitstekende kwaliteit, en komt uit Bangalore (India). Het stokje zelf wordt van bamboesplinters gemaakt. De bamboesplinters bedoezelen namelijk de geur niet bij het branden van deze wierook, en zo blijft zijn natuurlijk aroma behouden.

  De ingrediënten van deze wierook zijn een mix van diverse bladeren, bloemen, wortels, schors, houtsoorten, hars, gom en oliën. Satya (Shrinivas Sugandhalaya LLP) maakt al decennia lang heerlijke geurcombinaties en is producent van de meest uiteenlopende geuren.

  Hieronder vindt u de Satya hexaverpakking wieroken die wij aanbieden per doos / pak van 6 rollen (totale inhoud per doos is 120 stokjes)

 • Tibetaanse Wierook
 • Wierook kegels

  De kwaliteit van de kegelwierook is belangrijk, omdat bij slechte wierook de energie en de geur niet goed is. De op deze pagina afgebeelde kegelwierook heeft een goede kwaliteit, kegelwierook heeft ongeveer een brandduur van 20 minuten. Zorg dat je ze in een geschikte kegelhouder brandt, omdat dat het veiligste is. De andere benamingen voor deze soort wierook is: Wierook cones, Wierook kegeltjes en Piramide wierook. Wij verkopen diverse geuren van deze kegel wierook van verschillende merken.

 • Witte Salie & Smudge sticks

  De reinigende werking van White Sage(Witte Salie) & Smudge sticks Witte salie werd o.a. door de Noord-Amerikaanse indianen geëerd omwille van haar zuiverende werking; oorspronkelijk werd het dan ook veelvuldig gebruikt in diverse rituelen. White sage (witte salie) komt voornamelijk voor in California (V.S.) De bladeren van deze soort zijn iets harder dan de andere salie soorten en wit-achtig van kleur. Deze salie soort is zéér sterk van geur en werking, sterk reinigend en wordt door American Natives (Indianen) gebruikt om te "Smudgen" voor en tijdens ceremonies. vandaar de naam Indianen wierook In de Indianen traditie heerst de gedachte dat bij het verbranden van Salie, de Lucht, Geest en Gedachten gereinigd wordt. De Indianen gebruiken vandaag de dag nog steeds salie in hun ceremonies en genezingsriten. Witte Salie word in het westen door zijn sterk reinigende werking voor vele doeleinden gebruikt! Tezamen met bv. een abaloneschelp (en waaier of veer) om de vier elementen compleet te maken:( * Schelp = Water * Aansteken = Vuur * Rook = Lucht * Salie = Aarde.)kunt U zelf de Witte salie gaan gebruiken bij uw spirituele reinigingen van de Aura, Chakra`s en om een ruimte (huis) te zuiveren van Negatieve energie (entiteiten), ter voorbereiding van meditatiesessies, bij ziekte...etc Men reinigt eerst de Aura / Chakra`s en vervolgens de hoeken van de kamer, daarna de hele ruimte reinigen met de rook van de witte salie. New Age Winkel verkoopt de Salie in meerdere varianten, bijv smudge sticks met Lavendel, Copal of Sweetgrass, en natuurlijk salie bladeren (verpakt per 50 gram). zie hieronder

 • Green Tree wierook per pakje...

  Handgemaakte wierook van Green Tree per pakje. Deze wierook is kenmerkend door zijn subtiele zachte, niet overheersende, geursoorten (gemaakt zonder zwarte houtskool) in heel veel verschillende geuren.

 • Green Tree wierook per 6...

  Handgemaakte wierook van Green Tree per doos van 6 stuks. Deze wierook is kenmerkend door zijn subtiele zachte, niet overheersende, geursoorten (gemaakt zonder zwarte houtskool) in heel veel verschillende geuren.

 • Masala Wierook per pakje...

  Green Tree Masala wierook per pakje. In deze wierook zijn de fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten gebruikt. Kruiden, harsen en Indiase specerijen zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig vermengd en hebben een positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken. Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische of dierlijke bestanden toegevoegd. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen. Op zoek naar een hele doos a 12 stuks van deze wierook? KLIK HIER

 • Masala wierook per 12 stuks...

  Green Tree Masala wierook per doos van 12 stuks. In deze wierook zijn de fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten gebruikt. Kruiden, harsen en Indiase specerijen zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig vermengd en hebben een positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken. Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische of dierlijke bestanden toegevoegd. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen. Op zoek naar losse pakjes van deze wierook? KLIK HIER

 • Masala wierookkegeltjes...
 • BIC Wierook per doos

  Bharat Industrial Corporation Limited (BIC) is de grootste exporteur van wierook stokjes en kegeltjes in India. Je kunt hun producten vinden in meer dan 80 landen over de wereld. De basis van BIC ligt in Bangalore (India). Met een geschiedenis van meer dan 4 eeuwen waarin ijverig de innovatie in wierook is doorgezet. BIC produceert o.a. Dhoop stokjes, in meer dan 40 verschillende geuren inclusief de welbekende Panchavati. BIC mixt aloude expertise met moderne technieken waarbij de kwaliteit wordt bij elke stap gecontroleerd. Wierook vervaardiging is het beste omschrijven als een mix van kunst en wetenschap. Het vereist een mix van diverse bladeren, bloemen, wortels, schors, houtsoorten, hars, gom en oliën.

 • Wierookbranders &...

  Wierookbranders en plankjes zijn er in vele variaties, voor het branden van wierookstokjes (staand of traditioneel liggend). Er zijn wierookhouders voor het branden van houtskoolwieroken en wierookhouders die worden gevuld met zilverzand, waarin men gemakkelijk wierookstokjes kan branden en ze eventueel ook gemakkelijk kan uitdoven door het brandende gedeelte in het zand te steken.

 • Wierookhouders

  Een wierookhouders is er om wierook veilig te kunnen branden, tevens is het zeer decoratief.  Wierookhouders zijn er in verschillende soorten en maten.

 • Backflow kegelwierook

  De terugstroom wierookkegels hebben in tegenstelling tot de 'normale' wierookkegels een holle binnenkant, waardoor de rook naar beneden vloeit. Dit geeft een magisch waterval effect waardoor het naast de lekkere geur, ook prachtig is om naar te kijken. Het effect wordt alleen bereikt in combinatie met een speciale terugstroom wierookhouder.

per pagina
Toont 25 - 36 van de 485 items
 • € 6,95 € 6,00 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  Angel Breath wierook van Green Tree (per doos 6 x 20 stokjes)Angel Breath is een magische geur met bloemen, bloesems en iets van hemelse frisheid. Je kunt er heerlijk bij wegdromen en prima geschikt voor meditatie, maar ook lekker gewoon 's avonds in de huiskamer.

  € 6,95 € 6,00
  In prijs verlaagd!
  Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis*
 • € 5,50 Niet op voorraad

  6 pakjes Anti Stress wierook van Flute

  € 5,50
  In winkelwagen Bekijken
  Niet op voorraad
 • € 6,95 € 6,00 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  Anti Stress wierook van Green Tree (per doos 6 x 20 stokjes)Anti Stress wierook geeft je rust in een omgeving van stress, door de kalmte die je krijgt kan je alles weer overzien. Deze geur is ook goed te gebruiken om mensen te laten ontladen als je met een reiki of een andere soort behandeling bezig bent.

  € 6,95 € 6,00
  In prijs verlaagd!
  Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis*
 • € 6,60 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  6 pakjes Arcangel Zadquiel wierook (Flute)

  € 6,60
  Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis*
 • € 5,50 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  6 pakjes Bara wierook (Flute)

  € 5,50
  Levertijd 3 - 4 werkdagen
 • € 5,50 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  6 pakjes Basil wierook (Flute)

  € 5,50
  Levertijd 3 - 4 werkdagen
 • € 5,50 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  6 pakjes Bergamot wierook (Flute)

  € 5,50
  Levertijd 3 - 4 werkdagen
 • € 5,50 € 4,50 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  6 pakjes Bharath Darshan wierookDe geur die de gedachten en de admosfeer verfrist. Een heerlijke niet overheersende geur. Inhoud: 6 pakjes a 20 sticks per pakje (=120 sticks totaal)

  € 5,50 € 4,50
  In prijs verlaagd!
  Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis*
 • € 5,50 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  6 pakjes Break Evil wierook (Flute)

  € 5,50
  Levertijd 3 - 4 werkdagen
 • € 5,50 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  6 pakjes Buddha wierook van Flute

  € 5,50
  Levertijd 3 - 4 werkdagen
 • € 6,95 € 6,00 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  Buddha's Blessing wierook van Green Tree (per doos 6 x 20 stokjes)Buddha’s Blessing heeft een warme en kruidige geur voor sfeer en warmte in huis waar Boeddha voor staat: Geweldloosheid en vrede. Wijsheid en gelijkheid en oneindig licht.

  € 6,95 € 6,00
  In prijs verlaagd!
  Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis*
 • € 5,50 Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*

  6 pakjes Call Business wierook (Flute)

  € 5,50
  Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis*
Toont 25 - 36 van de 485 items
icons
Webshop by SD Webdesign