Trommelstenen 25 - 40 mm

Een knuffelsteen is een grotere soort geslepen trommelsteen met een afmeting tussen de 25 en 40mm Voor een helende werking neem je een knuffelsteen een aantal malen per dag in je hand, doordat je ze in je hand vasthoudt of wrijft hebben zij een rustgevende invloed dit vooral bij b.v. stress situaties. Je kunt ook de knuffelstenen in het water leggen zodat de knuffelsteen hun werking afgeven aan het water. Je kunt dan dit water drinken of door middel van een kompres op een pijnlijke plek leggen.

Je kunt de knuffelstenen ook een plekje in je huis geven, zodat ze op die plek hun werking kunnen doen. Bergkristal bijvoorbeeld in de keuken samen met toermalijn ten betrekking tot de stralingen van de apparaten. Rozenkwarts, bergkristal en amethist
(samen vormen deze 3 edelstenen de goeden driehoek) onder de eetkamertafel, als het avondeten wat onrustig verloopt.

Lapis Lazuli is bijvoorbeeld een goede meditatiesteen, je hoeft hem alleen maar vast te houden tijdens je meditatie. Je zult begrijpen dat niet elke knuffelsteen niet dezelfde maat of vorm kan zijn omdat het een natuurproduct is, we zoeken de mooiste voor je uit. Note: De door jou bestelde knuffelstenen kunnen qua grote afwijken van de getoonde afbeelding. Maar zijn qua afmeting altijd tussen de 25 en 40 mm.
Waarschuwing: Edelstenen kunnen je helpen een genezing op gang te brengen, het is geen pleister op de wonden. Ga altijd naar een arts om advies vragen bij ernstige lichamelijke, geestelijke en gezondheidsklachten.

Er zijn 10 producten.

Er zijn 10 artikelen

Actieve filters