15 Harten Feng Shui Kristal Raamdecoratie - Groen Bekijk groter
15 Harten Feng Shui Kristal Raamdecoratie - Groen

15 Harten Feng Shui Kristal Raamdecoratie - Groen

16599

15 Harten Feng Shui Kristal Raamdecoratie - Groen
15 hartvormige schakels die sprankelende kristalletjes omvatten met een groter kristallen hart aan de onderzijde. De hartvorm symboliseert "Metta - Onvoorwaardelijke Liefde". Kristallen raamdecoraties zijn bij uitstek geschikt om de feng-shui in je woonkamer, slaapkamer of kantoor te verbeteren.

Meer details

Op voorraad. Vandaag besteld, dinsdag in huis*

€ 8,95 incl. BTW

Veilig betalen
Veilig betalen

Meer informatie

15 hartvormige schakels die sprankelende kristalletjes omvatten met een groter kristallen hart aan de onderzijde. De hartvorm symboliseert "Metta - Onvoorwaardelijke Liefde". Kristallen raamdecoraties zijn bij uitstek geschikt om de feng-shui in je woonkamer, slaapkamer of kantoor te verbeteren. De kleurschakeringen zijn fascinerend en levendig. De zon vergroot dit effect nog eens extra.

Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe omgevingsfactoren ons welzijn beïnvloeden en hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Chi (levensenergie) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk, etc.

15 Harten Feng Shui Kristal Raamdecoratie
Wordt geleverd in blauw kartonnen luxe geschenkdoos.
Materiaal: glas en zink
Kleur: Groen
Totale lengte: ongeveer 24cm.

Reviews (0)

No reviews at this time. 
15 Harten Feng Shui Kristal Raamdecoratie - Groen
15 Harten Feng Shui Kristal Raamdecoratie - Groen 15 hartvormige schakels die sprankelende kristalletjes omvatten met een groter kristallen hart...

Schrijf een review

icons
Webshop by SD Webdesign