Muziek / Cd`s

Informatie

Webshop beoordeling
4.8 / 5

Muziek / Cd`s Er zijn 21 producten

  • Dick de Ruiter
    Dick de Ruiter (1951) geeft yogales en gezondheidsadviezen vanaf 1972. In de jaren tachtig creëerde hij op vraag van leerlingen zijn serie geluidsopnamen met begeleide ontspanning en visualisatie in combinatie met speciaal ontwikkelde klank en muziek, eerst op cassette en later ook als compactdiscs: de Oasis CD's In 1985 kwam hij in contact met Dick Sutphen, een succesvolle Amerikaan die zijn grote voorbeeld werd voor het ontwerpen van mijn Oasis series. De vraag kwam eigenlijk vanuit zijn eigen yogaleerlingen: kun jij niet eens de ontspanningsoefeningen van de yogales op een bandje zetten, zodat we je stem ook thuis kunnen gebruiken bij de yoga-ontspanning. Begin 90er jaren ontdekte hij in de VS een nieuwe techniek die gebruikt werd in ontspannende muziek en klank om de hersengolven direct te beïnvloeden. Dat was het begin van de opbouw van de Odyssey Neurosonic Library, een serie bestwerkende neurosonische opnamen, die een groot succes werd in Nederland. Op de meeste Oasis CDs maakte hij ook gebruik van deze neurosonische technieken, waardoor de werking nog veel sterker is geworden dan hij zelf verwacht had. Een goed voorbeeld is de Oasis CD Leven zonder angst, waarbij op een heel subtiele manier allerlei diep inwerkende methoden gecombineerd zijn, waardoor - zo blijkt uit de reacties - heel veel mensen angstvrij zijn geworden! Vanaf najaar 2004 worden geen nieuwe Oasis Tapes meer aangemaakt en wordt alleen doorgegaan met de Oasis CD-serie, die momenteel uit 13 titels bestaat en t.z.t. verder wordt uitgebreid.
Toont 1 - 21 van de 21 items
Toont 1 - 21 van de 21 items
Muziek / Cd`s
Onze wereld verandert snel, je hebt eigenlijk nergens tijd voor. Je wilt leven maar niet geleefd worden, je wilt jezelf spiritueel ontwikkelen, maar ook in de maatschappij leven. Als je stil wilt staan bij jezelf in wie en wat je bent, hebben wij voor jou een collectie cd`s om je daarbij te helpen. Muziek om je te helpen ontspannen en te gen...
Onze wereld verandert snel, je hebt eigenlijk nergens tijd voor. Je wilt leven maar niet geleefd worden, je wilt jezelf spiritueel ontwikkelen, maar ook in de maatschappij leven. Als je stil wilt staan bij jezelf in wie en wat je bent, hebben wij voor jou een collectie cd`s om je daarbij te helpen. Muziek om je te helpen ontspannen en te genezen van alle dingen die jouw leven erg zwaar maken. Deze muziek kan je inspiratie geven om de dingen nu eens te doen die je als maar uitstelt of het kan je herinneringen geven, die je kan helpen bij het leven van nu of in de toekomst. Alle albums zijn verkrijgbaar via NewAgeWinkel.nl, staat een album niet in ons assortiment ? stuur ons dan even een bericht, dan gaan wij voor u op zoek. Maak een keuze uit de subrubrieken hieronder en klik op het plaatje voor de juiste categorie, onder elke categorie staan verschillende cd`s (veelal met luisterfragmenten)
Bekijk meer