Biologische producten

Informatie

Webshop beoordeling
4.8 / 5

Biologische producten Er zijn 4 producten

  • Mysteribath Badpoeder

    Herbomineral badpoeder/ bodyscrub wordt samengesteld uit verschillende geselecteerde kruiden, wortels, bloesems en boomschorsen en vermengd met rijke mineralen ter ondersteuning van de gezondheid. Herbomineral is een poeder dat met water tot een pasta wordt aangelengd en door massage op de huid wordt aangebracht. Het kan worden gebruikt als zeep en in de plaats van zeep.

  • Oorkaarsen

    Oorkaarsen werden en worden door de oorspronkelijke bevolking van Amerika gebruikt om te zuiveren. De holle kaars wordt in het oor geplaatst (terwijl je op een zij ligt) en aangestoken, waardoor er warmte in de gehoorgang komt en er een zuigende werking ontstaat. Die warmte ondersteunt de normale doorbloeding van het oor en de afvoer van afvalstoffen. Bovendien is het gebruik van oorkaarsen weldadig bij een overmatig drukgevoel in het hoofd.

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items
Biologische producten

Biologische producten, Ayurveda & Verzorging
Voor mensen die zich bewust zijn van het natuurlijk evenwicht bestaat de mogelijkheid zich te verzorgen met uit kruiden vervaardigde producten waarmee mens en natuur gebaat zijn. De producten zijn dan ook uiterst milieuvriendelijk en dierproefvrij.