Aromatherapie

Informatie

Webshop beoordeling
4.8 / 5

Aromatherapie Er zijn 30 producten

 • Aroma Diffuser
 • Aroma Olie (sac)

  Aroma olie, of ook wel geur olie genoemd kunt u in een geurbrander doen. Deze verspreidt naast geur ook warmte en sfeer in uw huis. Geuren kunnen een positief effect hebben op onze stemming en emoties, en kunnen meer evenwicht en harmonie in ons leven brengen. Elke geur kent specifieke effecten en toepassingen, die per persoon kunnen verschillen.

 • GeurOlie
 • Namaste Olie

  Etherische oliën zijn vluchtige, olie-achtige bestanddelen van bloemen, bladeren, struiken, bomen, vruchten, wortels, zaden of harsen. Deze oliën zijn verantwoordelijk voor de stofwisseling van een plant en ze worden dan ook beschouwd als de levenskracht ervan. Een etherische olie is het meest essentiële en tegelijkertijd het meest subtiele deel van een plant. Het heeft de eigenschap de levensenergie van de mens te vergroten door zijn specifieke eigenschappen.

 • Olieverdamper
 • Aromabrander Geurblokjes

  Waxmelts zijn geurkaarsjes / blokjes zonder lont. Een veilig alternatief voor geurolie, geurkaarsen en wierook. keuze uit verschillende geuren. Waxmelts blokjes zijn schoon en makkelijk in gebruik.

per pagina
Toont 1 - 21 van de 30 items
Toont 1 - 21 van de 30 items
Aromatherapie
Aromatherapie wordt door velen beschouwd als een krachtige en effectief therapeutisch middel. De kracht van de aromatherapeutische olieën kan helpen om lichamelijke problemen te verlichten, zoals spierpijn en andere pijn, en spanningen te verminderen. Het stelt de mens in staat om lichaam en geest weer in balans te brengen en vitaal te maken....
Aromatherapie wordt door velen beschouwd als een krachtige en effectief therapeutisch middel. De kracht van de aromatherapeutische olieën kan helpen om lichamelijke problemen te verlichten, zoals spierpijn en andere pijn, en spanningen te verminderen. Het stelt de mens in staat om lichaam en geest weer in balans te brengen en vitaal te maken. Of u de olieën nu wilt gebruiken voor uw lichamelijke,geestelijke,emotionele of spirituele welzijn, aromatherapie kan een oplossing bieden. In deze rubriek vind u de Etherische olie van Namaste dit merk is in nederland en ver daarbuiten bekend om zijn 100% kwaliteit en zuiverheid. Daarnaast verkopen wij geurolie die je gebruikt voor o.a. een aroma lamp of verstuiver.
Bekijk meer